Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Nyhet! Pinata Alcohol Ink fra Jacquard

  Nyhet! Pinata Alcohol Ink fra Jacquard

  Pinata Alcohol Ink er et alkoholblekk fra Jacquard. Alkoholblekket finnes i 27 farger, i 15ml og 118ml.

  Piñata Alcohol Ink er fargesterke, hurtigtørkende alkoholfarger for alle harde overflater, inkludert glass, metall, plast, keramikk, stein, lær, harpiks, polymer leire, Yupo®-papir, mm. Piñata Alcohol Ink er vannfaste og renses med alkohol, alkohol aktiverer også fargene og gir unike effekter som ikke oppnås med vannbasert blekk.

  Som et fargestoffbasert og svært transparent blekk har Piñata Alcohol Ink enestående fargevibrans. Bare de mest lysekte fargestoffer er brukt, og Piñata Colors er syrefrie med svært gode heftegenskaper for alle ikke porøse overflater.

  Gå til Pinata Alcohol Ink i nettbutikken

  Pinata Alcohol ink finnes i 27 fargesterke og flotte farger

  Bruksområder: Billedkunst, håndverk, glass, scrapbooking, kortlaging, farging av tre og lær.
  Overflater: Glass, metall, plast, vinyl, keramikk, stein, lær, epoksy harpikser, Yupo®, folie, tre, enkaustikk, glassfiber, akryl, polymer leire, mm.

  Anbefalt papir for alkoholblekk - Lanavanguard fra Hahnemühle

  LANAVANGUARD - 100% hi-tech - For akryl, olje, alkoholblekk, gouache, akvarell, tusj, blekk og penn

  Lanavanguard fra Hahnemühle er et innovativt spesialpapir i 100% polypropylene. Lanavanguard er et hvitt, glatt og robust papir. Lanavanguard som kan brukes til en rekke spennende teknikker med blekk og marker, men det kan også brukes med gouache, akryl, olje, akvarell og pastell.

  Papiret har en veldig glatt overflate, syrefritt og er i 200 gram, og er rivesterkt. Det bulker seg heller ikke selv om du bruker store mengder med både vann og maling. 

  Dette papiret er ikke-absorberende og det vil ta lenger tid for maling å tørke enn tradisjonelt papir. Det anbefales å bruke en sprayfiksativ ment for akrylmaling når du er ferdig.

  Gå til Lanavanguard i nettbutikken

  Bruk av alcohol ink på lerret

  Tips til bruk av Pinata Alcohol Ink på lerret:
  De fleste lerret er grunnet med en hvit gesso. Dette er et ganske absorberende underlag, mens du ønsker en glatt overflate når du skal bruke alcohol ink..
  Du kan først pusse lerretet med et fint sandpapir, f.eks. med korning 100-120. Etter dette ønsker du å tette alle porer og lage en glatt overflate. Det kan du gjøre med et blankt medium. Her kan du bruke Golden Clear Leveling Gel. Stryk det over lerretet både langsgående og på tvers. Husk også sidene/kantene. Når dette tørker vil du få en glatt og fin overflate.

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert