-30% på alt av akvarellmaling og akvarellpapir 19. til 22.mai!
Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Liquitex Professional Acrylic INK!

  Liquitex Professional Acrylic Ink er en supertynn, flytende akrylmaling med konsistens som blekk. Den egner seg til bruk med både pensel, penn og airbrush, og finnes i 55 ulike farger. 20 av fargene er nye i 2022. Fargene er høyt pigmenterte, permanente og lysekte, tørker hurtig og er vannresistente.

  Fargen klumper seg ikke, men bør ristes godt da fargepigmentene kan havne i bunnen av glasset når den står urørt. Liquitex Acrylic INK finnes i 30 ml flasker, ulike sett og rens.

  Gå til Liquitex Acrylic Ink i nettbutikken

  Finnes i 55 farger - 20 nye

  Liquitex ink fargekart

  Se Liquitex Ink i bruk

  Rene pigmenter

  Liquitex Acrylic Ink er et akrylblekk i kunstnerkvalitet. Du kan stole på at de intense fargene er av høyeste kunstnerkvalitet når du bruker Acrylic Ink, og blekket inneholder ingen fargestoffer som falmer raskt.

  Allsidighet

  Flytende akrylblekk kan brukes på så mange måter. Airbrush? Pouring/helleteknikker? Penn og blekk? Akrylblekk er perfekt å bruke rett fra flasken på den måten du ønsker. Du kan også blande akrylblekk med ulike medier for akryl.

  Gjennomsiktighet

  Hvert pigment har sin egen, naturlige karakter og dette bestemmer fargens gjennomsiktighet. Blant de 35 blekkfargene finner du et utvalg av ugjennomsiktige, halvåpne og transparente farger - alt vist på etiketten - for å hjelpe deg å oppnå en rekke effekter.


  Lag-på-lag med grått og blått akrylblekk

  Permanent farge

  Akrylblekk gir deg en vannresistens og varighet som du ikke finner i vanlig tegneblekk. Fordi det er akryl, tørker blekket raskt og beveger seg ikke nå det er tørt. Dette betyr at du helt fint kan overmale og oppnå lag-på-lag effekter.

  Ulike overflater

  Prøv akrylblekk på ulike overflater, som for eksempel:

  • Strukket lerret
  • Papir og kartong
  • Tre
  • Tekstil
  • Gips

  Gå til Liquitex Acrylic Ink i nettbutikken