Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Winsor & Newton Artists' Oil Colour i 124 farger

  Winsor & Newton Artists' Oil Colour i 124 farger

  Winsor & Newton Artists' Oil Colour er en profesjonell oljemaling i kunstnerkvalitet. Den har en smøraktig konsistens, og kommer i 124 vakre farger som er laget av de fineste pigmentene, og har høyest mulig pigmentinnhold.

  Hver farge er formulert nøye for stabilitet, toningsstryke og dekning. Bruk oljefargene i tykke lag med palettkniver eller pensler, eller tynn dem ut til en tynn og fin lasering.

  Artists' Oil 37 ml Artists' Oil 200 ml Artists' Oil sett

  Hva er oljemaling? 

  Kort fortalt så består oljemaling av knust fargepigment og en herdende olje som f.eks linolje, eller alkydbaserte oljer, samt fyllstoff og tørkestoff. Malingen kan tynnes med forskjellige løsemidler, med terpentin som det vanligste. Løsemidlene fremskynder også tørkeprosessen. Tradisjonell oljemaling har svært lang tørketid, avhengig av hva du tilsetter malingen og tykkelsen på malingstypen.

  En god ide er å starte med et sett bestående av de vanligste fargene. Et godt råd er å starte med et begrenset utvalg farger, et malemedium eller linolje og terpentin. Et rimelig lerret kan brukes, me husk da å grunne ordentlig med 2-3 lag gesso. Malepapir for olje er praktisk for å teste før du går løs på det hvite lerretet. Lykke til!

  Lær mer om oljemaling her

  Artists' Oil Colour finnes i 115 flotte oljefarger

  Gå til Artists' Oil oljemaling i nettbutikken

   

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert