Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Frakt og levering

  Frakt

  Standardfrakt kr. 89,- | Store sendinger kr. 500,-
  Vi benytter Postens klimanøytral servicepakke. Vår standard fraktpris er kr. 89,-. For varer med spesiell vekt eller mål (f.eks. lerret eller kartong i store formater) beregnes frakt etter vekt/volum iflg. Postens satser. Dersom du har valgt slike varer vil det settes derfor opp et fraktbeløp på kr. 500,-. Dersom den faktiske fraktprisen blir lavere enn kr. 500,- vil fraktbeløpet bli justert ned. Dersom beregnet frakt blir vesentlig høyere enn kr. 500,- vil vi forbeholde oss å ikke sende varene. Du vil i tilfelle bli kontaktet av oss, og du må i tilfelle godkjenne et høyere fraktbeløp før vi kan sende varen til deg.

  Hjemkjøring i Oslo kr. 150,-
  Om du holder til i Oslo kan du bestille hjemkjøring på dagtid. Du vil bli kontaktet for å avtale utleveringstidspunkt.

  Hjemkjøring i hele landet kr. 189,-
  Nå kan du bestille hjem uansett hvor du befinner deg i landet. Du vil bli kontaktet for å avtale utleveringstidspunkt.

  Hent selv i en av våre butikker kr. 0,-
  Om du holder til i Oslo, Kristiansand eller Asker eller kan du få gratis frakt til en av våre butikker/utleveringssteder. 

  Vi sender kun til Norge | We only ship to Norway
  Vi har dessverre kun mulighet til å sende pakker til Norge.
  Unfortunately, we only ship to Norway.

   


  Forsendelse/pakkesporing

  Når vi har ekspedert din ordre (normalt etter 2-4 arbeidsdager), vil du få en SMS fra Posten med pakkens sporingsnummer. Du kan da spore pakken på www.posten.no. Når pakken er kommet frem til ditt hentested (postkontor/post i butikk) vil du få en ny SMS med informasjon om at pakken er klar for henting.  

  Uavhentede pakker og retur av varer

  Når din pakke er ankommet ditt nærmeste hentested vil du motta en beskjed fra Posten. Om pakken ikke hentes innen hentefristen, vil den returneres til oss. Dersom en sending ikke hentes, forebeholder Torso Kunstartikler seg retten til å avkreve et gebyr dersom en pakke ikke hentes. Dette gebyret er basert på vår transportørs priser, dette gjelder også om du ønsker ny utsending av en uavhentet pakke. 

  Å ikke hente en sending er ikke det samme som å returnere, eller å benytte seg av angreretten. Om du ønsker å benytte deg av 14 dagers angrerett og returnere en sending, må du først hente ut pakken, deretter fylle ut angrerettskjema og sende pakken i retur til oss. I dette tilfellet krediterer vi beløpet på varene du har bestilt, men ikke frakt. 

  Returadresse:
  Torso Kunstartikler
  IBG AS
  Brobekkveien 80 C
  0582 OSLO

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert