Close
0 produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Betaling

  Vi tar i mot betaling med Visa og MasterCard

  Betalingsproblemer med kodebrikke

  På torso.no er det mulig å betale med VISA og Mastercard. For din sikkerhet krever dette BankID. Enkelte kunder opplever problemer med BankID og Java. Vi ønsker å hjelpe dere litt på vei for å løse disse problemene.

  I steget i betalingen hvor man har fylt ut kortinformasjon og skal videre til autentisering, vil pc og mac bruke java for å laste inn vinduet med BankID. Hvis du ikke har installert java, eller har en gammel versjon, kan dette steget feile. DnB har laget en fin guide for å sjekke om du har java installert på pc-en, og om din versjon er utdatert. Gå til guide for å løse JAVA-problemer.

  Alternativ uten JAVA: Betale med BankID på mobil

  Et alternativ for å omgå problemene med Java, er å benytte seg av BankID på mobil. For å få denne tjenesten, går du til nettbanken din og aktiverer BankID på mobil. Det tar bare noen minutter og BankID på mobil er klar til bruk med det samme.

  Telefonen din må også være klar for BankID. Sjekk om din telefon er klar for BankID. Er den ikke det, må du sjekke med din mobiloperatør.

  Nyttig informasjon om BankID

  Betalingsproblemer ikke relatert til BankID

  Hvis du har opplevd vanskeligheter med å betale, setter vi stor pris på om du kontakter oss. Da kan vi ordne en alternativ betalingsmåte, samt at vi får oversikt over eventuelle feil med nettsiden. Du kan sende din henvendelse til torso@torso.no