Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  INKtober 2021

  INKtober 2021

  Hva er INKtober?

  Hvert år i oktober tar kunstnere og illustratører del i utfordringen om å gjøre en tusjtegning om dagen gjennom hele måneden - derfor INKtober. Den amerikanske kunstneren Jake Parker startet dette i 2009 for å utfordre sine egne tegneferdigheter, og for å utvikle positive tegnevaner. Det er nå en verdensomspennende begivenhet med tusenvis av tegnere som tar utfordringen hvert år.

  Alle kan være med på INKtober. Bare plukk opp en penn og start å tegne! Post dine bilder på sosiale medier under hashtag #inktober og #inktober2021. Se mer på www.inktober.com.

  Regler for INKtober

  1) Lag en tegning med blekk (du kan gjøre en blyantundertegning hvis du vil).
  2) Legg den ut *
  3) Hashtag det med #inktober og #inkoktober2021
  4) Gjenta

  *Legg den ut på foretrukket sosiale medie om du ønsker, eller bare heng den opp på kjøleskapet ditt. Poenget er å dele det med noen. :)

  Trenger du litt inspirasjon?

  Under finner du årets temaliste med rules og promts:

  Tips til produkter

  Det er alltid hyggelig med noen nye tegnesaker, uansett årsak. Vi har lagt inn noen tips under som passer godt til INKtober-utfordringen.


  Blekkprodukter

  • GOLDEN HIGH FLOW
   En tynn, svært pigmentsterk akrylmaling fra Golden i kunstnerkvalitet. Kan brukes til alle flytende teknikker, airbrush, tusj og fyllepenn. Finnes i 49 farger, og to størrelser: 30 ml og 118 ml. 
   Gå til Golden High Flow i nettbutikken

  • PINATA ALCOHOL INK
   Piñata Alcohol Ink er fargesterke, hurtigtørkende alkoholfarger for alle harde overflater, inkludert glass, metall, plast, keramikk, stein, lær, harpiks, polymer leire, Yupo®-papir med mer. 
   Gå til Piñata Alcohol Ink i nettbutikken

  • LIQUITEX ACRYLIC INK
   Liquitex Professional Acrylic Ink er en supertynn flytende akrylmaling, som blekk. Den egner seg til bruk med både pensel, penn og airbrush, og finnes i 35 ulike farger.
   Gå til Liquitex Acrylic Ink i nettbutikken

  • NAN-KING DRAWING INK
   Et tegneblekk i en dyp, sort farge som er permanent når den tørker. Den egner seg spesielt godt til kalligrafi og tegning med pennesplitt. Den kan brukes alene eller tynnes ut med små mengder vann. Finnes i sort i fire størrelser.
   Gå til Nan-King Ink i nettbutikken

  • W&N DRAWING INK
   Drawing Ink er det gode gammeldagse tegneblekket i de ikoniske små krukkene. Blekket er hurtigtørkende, permanent og transparent. Serien består av 26 ulike farger i krukker på 14 ml, i tillegg til sort Black Indian Ink i 4 størrelser.
   Gå til W&N Drawing Ink i nettbutikken

  • W&N CALLIGRAPHY INK
   Calligraphy Ink fra Winsor & Newton er et kalligrafiblekk med gode, lysekte fargepigmenter. Blekket er lysekte og permanent når den er tørket. Calligraphy Ink kommer i 18 ulike farger og i ulike sett.
   Gå til W&N Calligraphy Ink i nettbutikken

  Utvalgte sett med pigmentlinere

  Utvalgte sett fra Derwent

  Tips til tusj- og tegneblokker