Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Promarker fra Winsor & Newton

  Winsor & Newton Promarker er av verdens mest populære tusjer i profesjonell kvalitet, og har en spesielt solid posisjon i hobby, design- og illustrasjonsmiljøer. Promarker kjennetegnes av høy kvalitet på tusjen og de 2 spissene. Promarker finnes i to versjoner:

  • Promarker med en fin, rund spiss og en bred spiss.
  • Promarker Brush med en penselspiss og en bred spiss.

  Promarker finnes i 160 farger og Promarker Brush finnes i 72 farger. Begge to selges løst og i ulike tematiske sett fra 6 til 96 farger. Alle fargene er transparente, slik at du kan jobbe lag på lag og oppnå utallige fargekombinasjoner. Tusjen er alkoholbasert og gir jevne flater og fine overganger.

  Promarker egner seg best på markerpapir som er spesielt egnet for alkoholbasert tusj. Dette papiret trekker mindre tusj fra pennen, samtidig som du får skarpe klare tusjstreker, og du unngår at tusjen går gjennom papiret.

  Winsor & Newton Promarker - Den tradisjonelle

   

  Winsor & Newton Promarker kommer i hele 160 farger og har to spisser. Den ene spissen er en fin, rund spiss som egner seg godt for detaljer og en bred spiss. 

  Gå til løse Promarker i nettbutikken Gå til sett med Promarker i nettbutikken

  Winsor & Newton Promarker Brush - Med fleksibel penselspiss

   

  Winsor & Newton Promarker Brush kommer i 72 farger og er nesten lik som Promarker, den store forskjellen ligger i den ene spissen. Den har nemlig en penselspiss og en bred spiss. Penselspissen er fleksibel og gir en bruksopplevelse nært opp til en tradisjonell pensel. 

  Gå til løse Promarker Brush i nettbutikken Gå til sett med Promarker Brush i nettbutikken

   

  Hvorfor kjøpe markerblokk?

  En markerblokk har spesialpapir for bruk med marker/tusj. Blokken har glatt, bestrøket papir som er perfekt til bruk av markere/tusj fordi den er bleedproof. Det betyr at tusjen ikke blør ut i papirfibrene eller gjennom til neste ark, og du får rette, skarpe linjer. Papiret har også en overflate som ikke trekker mere tusj enn nødvendig, og som sliter minimalt på spissen.

  Winsor & Newton har blokker som passer spesielt godt til markerene sine. Papiret er 75 gram og bleedproof, i A4 og A3.

  Gå til markerpapir i nettbutikken

  Vurdering av Promarker og Promarker Brush

  Vi har funnet frem en video som tar for seg BrushMarker og ProMarker. Hvis du er nysgjerrig på mer informasjon, anbefaler vi å se denne. Dette er den beste videoen vi fant som omtaler markerene. Sammenligning med Copic er derfor helt tilfeldig.