Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Promarker fra Winsor & Newton

  Winsor & Newton Promarker er av verdens mest populære tusjer i profesjonell kvalitet, og har en spesielt solid posisjon i hobby, design- og illustrasjonsmiljøer. Promarker kjennetegnes av høy kvalitet på tusjen og de 2 spissene. Promarker finnes i 189 løse farger og i ulike sett med 6, 12, 24, 48 og 96 farger. Alle fargene er transparente, slik at du kan jobbe lag på lag og oppnå utallige fargekombinasjoner. Tusjen er alkoholbasert og gir jevne flater og fine overganger.

  Promarker egner seg best på markerpapir som er spesielt egnet for alkoholbasert tusj. Dette papiret trekker mindre tusj fra pennen, samtidig som du får skarpe klare tusjstreker, og du unngår at tusjen går gjennom papiret.

  SE LØSE FARGER SE SETT

  La kreativiteten flyte

  Promarker tilbyr alkoholbasert strekfri farge slik at du kan oppnå feilfrie, utskriftslignende resultater. Promarker har to spisser: en bred meisel og fin kulespiss, som gir deg friheten til å enkelt veksle mellom skyggelegging av større områder og finere presisjonsdetaljer. De 189 jevne fargene er elsket av grafiske designere, illustratører og kunstnere over hele verden.

  Egenskaper

  Twin-tipped, for større fleksibilitet
  Winsor & Newton Promarker kommer med en høykvalitets bred meiselspiss for brede slag for å skyggelegge større områder, og en fin kulespiss for presisjonsdetaljer.
  Høykvalitets, fargestoffbasert farge
  Fargefargene som brukes i promarkører sikrer jevn fargelegging, med enestående livlighet og tonal variasjon. I motsetning til tusj eller tusj av lav kvalitet, fremstår promarker-fargene perfekt jevne, uten stygge striper.
  Gjennomsiktig blekk perfekt for lagdeling
  Promarker-fargene er gjennomskinnelige og kan legges i lag for å oppnå varierende dybde og opasitet. Å gå over det samme stedet skaper en mørkere tone i samme farge, noe som muliggjør et allsidig utvalg av skyggeeffekter.
  Enkel å blande
  Oppdag det brede utvalget av toner fra hver farge med den fargeløse promarker-blenderen som kan brukes til å myke opp og flette farger sammen.
  For best resultat
  Bruk Winsor & Newton Bleed proof markeringspapir for å oppnå jevn dekning uten blødning. Blekk vil blø og merke overflaten under når du bruker feil papir.
  Den perfekte sammenkoblingen
  Winsor & Newtons fineliner-serie er perfekt for å skissere og legge til detaljer til promarker-illustrasjonene dine.

  SE LØSE FARGER SE SETT

  Det rette papiret

  En markerblokk har spesialpapir for bruk med marker/tusj. Blokken har glatt, bestrøket papir som er perfekt til bruk av markere/tusj fordi den er bleedproof. Det betyr at tusjen ikke blør ut i papirfibrene eller gjennom til neste ark, og du får rette, skarpe linjer. Papiret har også en overflate som ikke trekker mere tusj enn nødvendig, og som sliter minimalt på spissen.

  SE MARKERPAPIR

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert