Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Promarker Brush fra Winsor & Newton

  Winsor & Newton Promarker Brush kommer i 72 farger og er nesten lik som Promarker, den store forskjellen ligger i den ene spissen. Den har nemlig en penselspiss og en bred spiss. Penselspissen er fleksibel og gir en bruksopplevelse nært opp til en tradisjonell pensel. Promarker finnes i 72 løse farger og i ulike sett med 6, 12, 24 og 48 farger. Alle fargene er transparente, slik at du kan jobbe lag på lag og oppnå utallige fargekombinasjoner. Tusjen er alkoholbasert og gir jevne flater og fine overganger.

  Promarker egner seg best på markerpapir som er spesielt egnet for alkoholbasert tusj. Dette papiret trekker mindre tusj fra pennen, samtidig som du får skarpe klare tusjstreker, og du unngår at tusjen går gjennom papiret.

  SE LØSE FARGER SE SETT

  Flytende strøk og presis linjekontroll

  Promarker Brush har to spisser: en fleksibel penselspiss som er utrolig allsidig og gir mulighet for en rekke kunstneriske stiler. Den brede spissen i den andre enden har en meiselform, som er perfekt for å fylle store områder. Flytende strøk og presis linjekontroll i 72 farger.

  Egenskaper

  Twin-tipped, for større fleksibilitet
  Winsor & Newton Promarker Brush kommer med en bred meiselspiss for brede strøk for å skyggelegge større områder, og en japansk fleksibel penselspiss av høy kvalitet, for flytende penselstrøk og presis linjekontroll.
  Høykvalitets, fargestoffbasert farge
  Fargefargene som brukes i Promarker-børsten sikrer jevn fargelegging, med enestående livlighet og tonevariasjon. I motsetning til tusj eller tusjer av lav kvalitet, fremstår Promarker-børstefargene helt jevne, uten stygge striper.
  Gjennomsiktig blekk perfekt for lagdeling
  Promarker Brush-farger har en gjennomskinnelig kvalitet og kan legges i lag for å oppnå varierende dybde og opasitet. Å gå over det samme stedet skaper en mørkere tone i samme farge, noe som muliggjør et allsidig utvalg av skyggeeffekter.
  Enkel å blande
  Oppdag det brede spekteret av toner fra hver farge med den fargeløse Promarker børstemikseren som kan brukes til å myke opp og flette farger sammen.
  For best resultat
  Bruk Winsor & Newton Bleed proof markeringspapir for å oppnå jevn dekning uten blødning. Blekk vil blø og merke overflaten under når du bruker feil papir.
  Den perfekte sammenkoblingen
  Winsor & Newtons fineliner-serie er perfekt for å skissere og legge til detaljer til promarker-illustrasjonene dine.

  SE LØSE FARGER SE SETT

  Det rette papiret

  En markerblokk har spesialpapir for bruk med marker/tusj. Blokken har glatt, bestrøket papir som er perfekt til bruk av markere/tusj fordi den er bleedproof. Det betyr at tusjen ikke blør ut i papirfibrene eller gjennom til neste ark, og du får rette, skarpe linjer. Papiret har også en overflate som ikke trekker mere tusj enn nødvendig, og som sliter minimalt på spissen.

  SE MARKERPAPIR

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert