Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Ferniss og top coat fra Golden

  MSA Archival Spray Varnish


  Archival Aerosol Varnish MSA m/UVLS er fremstilt på en 100% oppløselig, reversibel akryl-co-polymer-harpiks. Ved å redusere vanlig GOLDEN MSA (w/UVLS) ferniss med hurtigtørkende aceton og drivstoff, fremstilles et brukervennlig sprayprodukt, som danner en holdbar og jevn film. Den har de samme egenskapene som GOLDEN MSA (w/UVLS) og fremstår dessuten helt klar, både i våt og tørr tilstand. Den endrer ikke utseende og forblir elastisk. Beholderens dyse, som kan fininnstilles, sikrer at fernissen påføres presist og doseres i passe mengde. Fås i Gloss, Satin og Matte. Kan fjernes - for eksempel i forbindelse med restaurering. Uegnet for barn. 

  Den er tilgjengelig i: Gloss, Semi-Gloss, Satin og Matte.

  MSA Varnish w/UVLS


  MSA Varnish med UVLS er en akryl harpiks på mineralsk terpentin basis. MSA ferniss danner en hardere, mindre gjennomtrengelig overflate enn de vannbaserte akrylfernissene. Den hindrer i høyere grad støv og smuss i å trenge ned i overflaten og legger seg som et meget jevnt, beskyttende lag over eventuelle ujevnheter. Den kan, når den er tørr, fjernes med mineralsk terpentin. Kan brukes både utendørs og innendørs. Fås som Gloss, Satin og Matte. Uegnet for barn. 

  Den er tilgjengelig i: Gloss, Satin og Matte.

  Polymer Varnish


  Polymer Varnish med UVLS er en vannbasert akryl polymerferniss, som tørker til en beskyttende, smidig, smussavisende overflate utenpå akrylmaling. Kan fjernes med ammoniakkvann. Kun til innendørs bruk. Fås i gloss, satin og matte. Uegnet for barn. 

  Den er tilgjengelig i: Gloss, Satin og Matte.

  Protective Coatings: Gloss UV Topcoat og Isolation Coat


  Gloss og Semi-Gloss UV Topcoat
  er en permanent, vannbasert akrylpolymer for beskyttelse av trykk, papir og andre materialer mot ultraviolett lys. Finnes i gloss og semi-gloss. Ikke t il bruk på flater som utsettes for slitasje. 

  Den er tilgjengelig i: Gloss og Semi-Gloss

  Isolation Coat brukes for å gi et beskyttelseslag for akrylbilder før fernissering. Dette gir en jevn overflate som også beskytter bildet dersom fernissering skal fjernes.

  Gå til Golden fernisser i nettbutikken

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert