Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  GOLDEN Fluid Acrylic Mediums


  Se Youtube-video lenger ned for en gjennomgang av de flytende akrylmediene fra Golden

  Golden GAC spesialmedier for akrylmaling

  GAC (forkortelse for Golden Artist Color) spesialmedier for akrylmaling, som er basert på 100% akrylpolymer emulsjoner. GAC er nyttige som medier eller som modifikatorer av akrylmaling. GAC kan brukes til å "strekke" akrylmalingen, for å regulere transparens, lage glasurer, øke glansen, redusere viskositeten eller forbedre vedheft. 

  Konsistensen til GAC-ene er mer flytende og tynn enn andre medier fra Golden, så de vil redusere tykkelsen på de fleste Golden akrylmalinger. Golden Fluid akrylmaling er litt tykkere en GAC'ene, men de vil ha mindre endring i viskositet med tilsetning av en GAC-polymer. 

  Hver GAC er en unik polymer med unike fordeler og anvendelser. Se produktbeskrivelsene nedenfor for å finne riktig medium for deg.


  GAC 400 er ideell seg for å stive opp tekstiler, og GAC 800 egner seg blant annet til pouring og helleteknikker. 

  Golden GAC spesialmedier for akrylmaling

  • GAC 100
   Universal akrylmedium som er velegnet når det er ønskelig å fortynne og “strekke” fargene. Ideell som grunning, når man vil ha en ufarget grunning på f.eks upreparert lerret. Den er også god å arbeide med for kunstnere som selv blander sine farger.

  • GAC 200
   God å blande i akrylfarger, som skal påføres ikke-porøse flater som f.eks. glass eller plast. Blir klar og skinnende (glossy) når den tørker. Uegnet til å bli påført bøyelige/fleksible flater.

  • GAC 400
   Stiver opp tekstiler. Den gjør det mulig å forme tekstiler som bomull og lin så de kan stå av seg selv og holde formen i tørr tilstand.

  • GAC 500
   Fortynner Akrylmaling, og tørker til en hard, transparent og blank overflate.

  • GAC 800
   Det beste medium når “pytter” av farge skal forbli like glatte og jevne i overflaten i tørr tilstand, som de er i våt tilstand, og til ulike helle-teknikker. GAC 800 gjør overflaten blank og smidig når den tørker. Egner seg også fint som grunning på krittholdige og andre sugende flater.

  • GAC 900
   Tekstil Medium gjør Golden akrylfarger egnet som tekstilfarger og til stofftrykkteknikker. Etter varmefiksering tåler tekstilene finvask.

  Gå til GOLDEN medier og additiver i nettbutikken

  Gjennomgang av GOLDEN Fluid Acrylic Mediums

  Se Patti Brady fra GOLDEN Artist Colors gå gjennom utvalget av flytende akrylmedier fra GOLDEN, og demonstrere hvordan blant annet glans og konsistens kan kontrolleres ved hjelp av disse mediene.

  Gå til GOLDEN medier og additiver i nettbutikken