Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  GOLDEN Fluid Acrylic Mediums


  Se Youtube-video lenger ned for en gjennomgang av de flytende akrylmediene fra Golden

  Golden GAC spesialmedier for akrylmaling

  GAC (forkortelse for Golden Artist Color) spesialmedier for akrylmaling, som er basert på 100% akrylpolymer emulsjoner. GAC er nyttige som medier eller som modifikatorer av akrylmaling. GAC kan brukes til å "strekke" akrylmalingen, for å regulere transparens, lage glasurer, øke glansen, redusere viskositeten eller forbedre vedheft.

  Konsistensen til GAC-ene er mer flytende og tynn enn andre medier fra Golden, så de vil redusere tykkelsen på de fleste Golden akrylmalinger. Golden Fluid akrylmaling er litt tykkere en GAC'ene, men de vil ha mindre endring i viskositet med tilsetning av en GAC-polymer.

  Hver GAC er en unik polymer med unike fordeler og anvendelser. Se produktbeskrivelsene nedenfor for å finne riktig medium for deg.


  GAC 400 er ideell seg for å stive opp tekstiler, og GAC 800 egner seg blant annet til pouring og helleteknikker. 

  Golden GAC spesialmedier for akrylmaling

  • GAC 100
   Universal akrylmedium som er velegnet når det er ønskelig å fortynne og “strekke” fargene. Ideell som grunning, når man vil ha en ufarget grunning på f.eks upreparert lerret. Den er også god å arbeide med for kunstnere som selv blander sine farger.

  • GAC 200
   God å blande i akrylfarger, som skal påføres ikke-porøse flater som f.eks. glass eller plast. Blir klar og skinnende (glossy) når den tørker. Uegnet til å bli påført bøyelige/fleksible flater.

  • GAC 400
   Stiver opp tekstiler. Den gjør det mulig å forme tekstiler som bomull og lin så de kan stå av seg selv og holde formen i tørr tilstand.

  • GAC 500
   Fortynner Akrylmaling, og tørker til en hard, transparent og blank overflate.

  • GAC 800
   Det beste medium når “pytter” av farge skal forbli like glatte og jevne i overflaten i tørr tilstand, som de er i våt tilstand, og til ulike helle-teknikker. GAC 800 gjør overflaten blank og smidig når den tørker. Egner seg også fint som grunning på krittholdige og andre sugende flater.

  • GAC 900
   Tekstil Medium gjør Golden akrylfarger egnet som tekstilfarger og til stofftrykkteknikker. Etter varmefiksering tåler tekstilene finvask.

  Gå til GOLDEN medier og additiver i nettbutikken

  GOLDEN Medier & Additiver

  GOLDEN Medier & Additiver brukes for å gi mer kontroll med akrylfarger. Medier kontrollerer gjennomsiktighet, overflateglans og hvor tyktflytende malingen er. Additiver kontrollerer malingens arbeidsegenskaper.

  Gloss Medium (3510) er et flytende akrylmedium nyttig for å lage glasurer, utvide farger, forbedre glans og gjennomsiktighet og økende filmintegritet. Den har en oljelignende følelse og harpiksholdig natur som fremmer flyt og utjevning.

  Fluid Matte Medium (3520) er nyttig for å utvide farger, redusere glans og øke filmintegritet. Spesielt nyttig med GOLDEN Fluid Acrylics til redusere glans samtidig som konsistensen opprettholdes.

  Matte Medium (3530) er et rennende medium som er nyttig for å utvide farge, redusere glans og øke filmens integritet. Det brukes også som en nesten klar grunning på lerret i stedet for gesso.

  Super matt medium (3531) er nyttig for å redusere gloss/glans. Det høye nivået av matteringsmidler senker glansen av andre produkter med minimal påvirkning på farge og konsistens. Best når det påføres med akrylmaling eller medium.

  Airbrush Medium (3535) modifiserer GOLDEN Fluid akryl. Den forbedrer sprayingen ved å redusere tilstopping og spissoppbygging under sprøyting. Anbefalt for spraying på plagg. Airbrush Medium kan også brukes til å tynne andre produkter som skal brukes til spraying, som f.eks Iriserende/interferens akryl og gesso.
  MERK: Airbrush Medium er IKKE designet for å blande med High Flow farger (Bruk High Flow Medium med High Flow farger.)

  High Flow Medium (3537) øker overflatens gjennomsiktighet og hardhet i High Flow farger. Kan blandes i et hvilket som helst forhold, for presis kontroll av gjennomsiktighet.

  Glazing Liquid (3720 Gloss, 3721 Satin) kan bli blandet med GOLDEN Acrylics for å lage glasurer for innvendig bruk på vegger eller møbler. Den langsomme tørkeformel gir tilstrekkelig arbeidstid for et stort utvalg av glasur og faux utførelser normalt oppnådd med oljer. Det er også en utmerket blanding medium for maling. Tilgjengelig i blank og satin.

  Silkscreen Medium (3690) er et vannbårent system designet for bruk med GOLDEN akrylfarger. Den øker arbeidstiden og reduserer tørking. MERK: Silkscreen Medium er IKKE designet for bruk på klær.

  Retarder (3580) er et tilsetningsstoff som brukes til å forlenge tørketiden for akrylmaling. Nyttig for “vått-i-vått” teknikker og redusert hinne på paletten.

  Wetting Agent (3590) reduserer overflatespenningen på vann i akrylemulsjon, noe som øker glattheten og flyt av malingen for rike flekker på porøse overflater. For vått-i-vått teknikker. Ikke for bruk av barn.

  Color Pouring Medium Gloss (3501) en utmerket medium for å lage flytende akrylmaling med glans i akrylfarger. Tørker med moderat klarhet, minimal oppsprekking og er ikke anbefales for bruk som toppstrøk.

  Color Pouring Medium Matte (3502) skaper flytende akrylmaling med en fløyelsaktig matt finish, med utmerket utgjevning av maling og minimal oppsprekking.

  Gå til GOLDEN medier og additiver i nettbutikken


  Gjennomgang av GOLDEN Fluid Acrylic Mediums

  Se Patti Brady fra GOLDEN Artist Colors gå gjennom utvalget av flytende akrylmedier fra GOLDEN, og demonstrere hvordan blant annet glans og konsistens kan kontrolleres ved hjelp av disse mediene.

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert