Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Golden akrylmedier, geleer og pastaer

  GOLDEN Gels og Molding Pastes består av et stort utvalg medier i ulike konsistenser fra rennende til skulpturerbare, med ulik transparens og finish. Gels egner seg for å lage glasurer, blande med maling, “strekke malingen”, bygge teksturer, påvirke glans og som grunninger eller lim. Pastaene (Molding Pastes) utgjør et utvalg teksturpastaer og grunninger for forskjellige teknikker og effekter når de blandes med farge. De fungerer også som grunninger for bruk av andre tegne- og malemedier.

  Gå til Golden medier i nettbutikken


  Golden Gels

  Golden Gel Mediums gir deg mange ulike måter å bygge tekstur på. Golden Gel medium finnes i fem konsistenser, fra myke Soft Gel til den tyktflytende Extra Heavy Gel. Hver gel er tilgjengelig i gloss, semi-gloss og matt. De kan brukes til å lage laseringer, forlenge/strekke malingen og endre finish.

  Gels er hovedsakelig en fargeløs maling, ettersom de bruker de samme akrylpolymerene som akrylmaling. Gels er også glimrende som lim for collage og mixed media, de tørker med utmerket fleksibilitet, med både kjemisk-, vann- og UV-bestandighet. 


  Soft Gel Gloss

  GOLDEN GELS:

  • Soft Gel (gloss, matte og semi-gloss)
   Soft Gel (3010 Gloss, 3013 Matte, 3017 Semi-Gloss) er tynnere enn Heavy Body farger. Blandes med farge for å skape en perfekt glasuraktig konsistens. Soft Gels egner seg som base for våt blanding av farger og som collagelim.


  • Regular Gel (gloss, matte og semi-gloss)
   Regular Gel (3020 Gloss, 3030 Matte, 3040 Semi-Gloss) har samme konsistens som Heavy Body akrylfarger og er ideell for å “strekke” malingen, og for å regulere opasiteten uten å endre konsistensen. Godt egnet for impasto-teknikker.


  • Heavy Gel (gloss, matte og semi-gloss)
   Heavy Gel (3050 Gloss, 3060 Matte, 3070 Semi-Gloss) er tykkere enn Heavy Body akrylfarger og kan blandes med farger for skape en tykkere maling. Perfekt for å bygge topper i malingen.


  • Extra Heavy Gel (gloss, matte og semi-glosss)
   Extra Heavy Gel (3080 Gloss, 3090 Matte, 3100 Semi-Gloss) er en ekstra tykk gel som er spesielt egnet for å bygge høye og harde strukturer som synker minimalt under tørkeprosessen.


  • High Solid Gel (gloss og matte)
   High Solid Gel (3120 Gloss, 3130 Matte) kan sammenliknes i konsistens med Extra Heavy Body Gel. Fordi den inneholder mindre vann og mer akryltørrstoffer, krymper den mindre enn annen gel. Blander godt med farger og beholder penselstrøkene i tørr tilstand. Finnes i blank og matt.

  Golden Molding Paste

  Golden Molding Paste kan brukes til å oppnå en rekke effekter og uttrykk. Når de brukes sammen med akrylmaling, utvides arbeidsegenskapene og de kreative mulighetene. I motsetning tl gels er pastaer ikke transparente, fordi de inneholder marmorstøv eller andre fyllstoffer som lager en hvit eller leireaktig overflate i varierende teksturer og egenskaper. 

  Molding Paste kan også brukes som grunning før maling, enten for å skape tekstur på en glatt overflate, eller for å glatte ut en strukturet overflate. De absorberende egenskapene til Molding Paste gjør den godt egnet som grunnlag for nesten alle typer male- og tegnemedier. 

  GOLDEN MOLDING PASTES:

  • Molding Paste
   Molding Paste (3570) tørker til en hard, opak overflate. Mens den fortsatt er våt, er den stivere enn en akryl-gel. Den holder på de stive toppene og gir en meget teksturert overflate.

  • Extra Heavy Molding Paste
   Extra Heavy Molding Paste (3110) er en blanding av Heavy Gel Gloss og Molding Paste. Den tørker til en satengaktig, semi-opap overflate. Den er utmerket for å øke viskositeten og for å bygge overflater.

  • Hard Molding Paste
   Hard Molding Paste (3571) gir en meget hard, opak, matt overflate som blander godt med Golden akrylfarger. Hard Molding Paste er perfekt for å skape røffe, solide overflater for myke eller harde og kantede underlag som kan skjæres i med ulike verktøy.

  • Light Molding Paste
   Light Molding Paste (3575) kan brukes til å bygge tykke teksturer og lag med mye langt mindre vekt enn de fleste andre medier. Tørker til en opak, matt overflate som er veldig fleksibel og mykere enn Molding Paste.

  • Coarse Molding Paste
   Coarse Molding Paste (3572) er et tykt, varm-hvitt medie som er gjennomsiktig i tynne lag. Tørker til en hard, fleksibel overflate som minner om fint sandpapir. Egner seg for påføring av både våte og tørre medier som kull, kritt og pastell.

  Golden Gels with Aggregates

  Golden Gels with Aggregates er gels som inneholder ulike partikler.

  GOLDEN GELS WITH AGGREGATES:

  • Clear Granular Gel
   Clear Granular Gel (3215) er fremstilt av granuler av akryltørrstoff og har en perfekt klarhet og holdbarhet, med en grov tekstur som er transparent i tørr tilstand. Clear Granular Gel kan “strekke” malingen og bygge teksturer uten å påvirke fargen.


  • Glass Bead Gel
   Glass Bead Gel (3236) er laget av glassbiter og gir en effekt som minner om kondens på glass, som best kommer frem ved tynne lag over en lys farge, slik at lyset får mulighet til å slippe gjennom glassbitene.
  • Pumice gel (fine, coarse, extra coarse)
   Pumice Gel (3195 Fine, 3200 Coarse, 3205 Extra Coarse) bygger en hard film når tørr. De blander godt med GOLDEN akrylfarger. Fine Pumice Gel er godt egnet som underlag for tegning, mens Coarse Pumice Gel og Extra Coarse Pumice Gel gir mur-liknende overflater.

  Golden Effects Paste

  GOLDEN EFFECTS PASTE:

  • Fiber paste
   Fiber Paste (3240) ser ut som håndlaget papir når den er tørr. Den kan skummes med en våt malekniv for å få en mykere overflate. Den tørre off-white overflaten er lett sugende, og gjør den spesielt egnet for akvarellteknikker.


  • Crackle paste
   Crackle Paste (3557) er en tykk opak masse som sprekker når den tørker. Størrelsen på krakkeleringen avhenger bl.a. av tykkelsen på laget, luftfuktighet og varme under tørkingen. Jo tykkere lag, desto større sprekker. Tørker til en opak, sugende overflate egnet for påføring av akrylmaling, akvarell og andre medier. Bør ikke blandes med maling da det forhindrer sprekkdannelser, men den er overmalbar og egner seg godt for våte strøk når den er tørr.

  Golden Tar Gel og Leveling Gel

  GOLDEN TAR AND LEVELING GEL:

  • Clear Leveling Gel
   Clear Leveling Gel (3001) er det tynneste gel-produktet og gir en jevn overflate med perfekt klarhet. Tørker til en blank, fleksibel overflate og gir andre produkter jevnere flate.


  • Clear Tar Gel
   Clear Tar Gel (3330) har en seig, tjære-liknende konsistens, og egner seg til å lage tynne, fine linjer når den dryppes over overflaten fordi den flyter i en sammenhengende strøm fra malekniven. Blander godt med Fluid akrylfarger.

  Gå til Golden medier i nettbutikken

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert