Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Golden OPEN - Akrylmaling som tørker langsomt

  Golden OPEN - Akrylmaling som tørker langsomt

  OPEN fra Golden Artist Colors, er en akrylmaling med vesentlig lengere tørketid enn tradisjonelle akrylmalinger. Golden OPEN har en myk konsistens, som er noe mykere enn Goldens Heavy Body akrylmaling. OPEN finnes i 74 farger og 6 iridiserende, i størrelsene 59 ml og 237 ml, samt 946 ml i titanhvit.

  Golden OPEN akrylmaling som er klemt ut av tuben, kan brukes i flere uker om paletten dekkes til eller man bruker forselgede beholdere. Dette reduserer også maling som kastes og du kan beholde dine egne fargeblandinger for fremtidig bruk.

  Golden Open som oljemaling

  OPEN kan brukes som vanlig akrylmaling, men på grunn av den økte arbeidstiden kan den også brukes til mer tradisjonelle teknikker som kun er mulig med oljemaling. OPEN gir deg tid til å blande, lasere, ja alle de tingene du trodde bare oljemaling kunne. 

  OPEN har 10 ganger lengre tørketid enn Goldens Heavy Body og Fluid. Arbeidstiden vil variere etter hvor tykke lag du legger, og tykke lag kan bearbeides i flere timer. Som følge av disse egenskapene vil ikke kunstneren få den tidsnød man kan oppleve med tradisjonell akrylmaling.  Golden OPEN er ideell til maleteknikker hvor man må jobbe ton-i-ton som f.eks ved portrettmaling, for arbeid på store områder eller hvis man jobber utendørs. 

  Tykke lag tørkere ekstremt sakte, så det kan anbefales å bruke OPEN-fargene i tynne lag. For å øke tørketiden igjen kan OPEN blandes vanlig akrylmaling, som f.eks Fluid eller Heavy Body fra Golden.

  Golden Open til trykketeknikker

  Bland dine egne farger og bruk OPEN som trykkfarge! På grunn av den langsomme tørketiden egner OPEN seg også veldig godt til ulike trykketeknikker, som tresnitt, lino og mono.

  Golden Open medier

  Golden har også egne medier for OPEN akrylmaling, som er konsturert for å ha samme langsomme tørketid som akrylfargene. Som OPEN akrylmaling vil også mediene kunne holde seg våte på paletten i ukevis, så lenge man beskytter mediet.

  OPEN mediene som føres er: Acrylic Gel Gloss, Acrylic Gel Matte, Acrylic Medium Gloss, Acrylic Medium Matte og Thinner.

  OPEN medier kan også brukes med vanlige akrylfarger, men tørketiden blir kortere.

  Gå til Golden OPEN i nettbutikken

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert