Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  High Flow akrylmaling fra Golden Artist Colors

  Golden HIGH FLOW akrylmaling

  GOLDEN High Flow er en ekstra tyntflytende akrymaling med svært rene pigmenter, som har den perfekte konsistens for bruk sammen med ulike verktøy som f.eks airbrush, tusjpenner og tomme markerepouring/helleteknikker og med pensel.

  GOLDEN High Flow akrylmaling har høy intensitet, er tyntflytende og består av opake og transparente pigmenter. Fargene er tilnærmet tilsetningsfrie og produsert av 100% akrylpolymer og lysekte pigmenter*. High Flow har like høy kvalitet som alle andre Golden-produkter, og kan blandes med Fluid, Heavy Body, Open, medier, gesso og additiver.
  *Fluoriserende farger ikke lysekte. 

  37 nye farger for enda mer bredde og allsidighet!

  Nå får du High Flow i hele 85 farger, noe som betyr at High Flow nå har det største utvalget tilgjengelig av blekklignende akrylmaling! Vi har lagt til nye farger, i både fluorescerende og iriserende farger, i tillegg til andre farger som er populære i de andre akrylseriene fra Golden. Sjekk ut alle fargene her!

  Bare fantasien setter grenser!

   

  Med High Flow akrylmaling får du mange alternativer for utforskning. Fra arbeid med fine linjedetaljer, til brede penselstrøk - High Flow har en blekklignende konsistens som egner seg til et bredt spekter av teknikker. High Flow akrylmaling fungerer blant annet utmerket i påfyllbare verktøy og er utrolig fleksibel: 

  • Blekkteknikker
  • Mixed Media
  • Airbrush
  • Pensel
  • Påfyllbare tusjer
  • Fine detaljer og illustrasjon

   

  SE HIGH FLOW I NETTBUTIKKEN

  Se video av Golden High Flow akrylmaling i bruk

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert