Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Pasteller fra Mungyo


  Bilde fra @MungyoKyoJai

  Mungyo Gallery Artists' Extra Fine Soft Pastels i kunstnerkvalitet

  Populær blant både amatører og erfarne kunstnere. Gallery pastellene er ekstra myke, runde og laget av de fineste pigmentene kalsiumkarbonat, og gir en jevn, fløyelsaktig struktur som er perfeket for blanding, fargegraderinger, lag-på-lag med mer. Alle fargene har høy lysekthet og er falmebestandige. Gallery Pastel Finnes i løse og i sett med 15, 30, 60 og 90 farger. Hvert sett har et godt balansert utvalg av assorterte farger for tegning av ethvert motiv.

  Gå til løse Gallery Artists' Pastel i nettbutikken >>
  Gå til sett i nettbutikken >>

  Mungyo Artists' Oil Pastel i metalliske toner

  Mungyo Artists' Oil Pastel i 12 metalliske farger i kunstnerkvalitet. Oljepastellen er runde og myke, og er designet for kunsnerisk skissing, tegning og illustrasjon.

  Gå til sett i nettbutikken >>

  Mungyo Soft Pastel for Artists i studiekvalitet

  Mungyo Square pastell er et veldig mykt tørrpastell kritt i format 9 x 9 x 66 mm. Et økonomisk og godt alternativ for en nybegynner. De firkantede pastellkrittene er ekstra myke og har en fløyelsaktig overflate. Fargene er falmebestandige og blandes jevnt. Mungyo Square Soft Pastel finnes i løse og i sett med 12, 24 og 48 farger. 

  Gå til løse Soft Pastel i nettbutikken >>
  Gå til sett i nettbutikken >>

  Mungyo Oil Pastel for Artists i studiekvalitet

  En rimelig og god rund oljepastell. Oljepastellen består av et sterkt pigmentinnhold som gir deg sterke farger som er enkle å blande. Oil Pastel er designet for kunstnerisk tegning og illustrasjon. Mungyo Oil Pastel finnes i løse og i sett med 12, 24, 36 og 48 farger. 

  Gå til løse Oil Pastel i nettbutikken >>
  Gå til sett i nettbutikken
   >>

  Mungyo Jelly Crayon for barn

  Mungyo Jelly Crayon er en ekstra myk vannløselig oljepastell for barn i 12 farger. Den kommer i et etui som gjør den enkel å holde for barn, og fargen kan skrus ut. Leveres i sett med 12 farger.

  Gå til sett i nettbutikken >>

  Mungyo RailPas akvarell oljepastell for barn

  Mungyo RailPas er en kort, myk vannløselig oljepastell for barn i 12 farger. Den kommer i et etui som gjør den enkel å holde for barn, og fargen kan skrus ut. Leveres i sett med 12 farger.

  Gå til sett i nettbutikken >>

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert