Torso.no - Din nettbutikk for kunstnermateriell & design- og tegneutstyr

Close
0 produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Pasteller og fixativ

  Soft pasteller i kunstnerkvalitet

  Mungyo Gallery Soft Pastell er runde pasteller i kunstnerkvalitet. Finnes i 90 farger.
  Selges løst og i sett av 15, 30, 60 og 90 farger.
   

   

  Soft pasteller i studiokvalitet

  Mungyo Square pastellkritt i studiokvalitet er meget gode soft pasteller som kommer i totalt 46 farger. Selges løst og i sett av 12, 24 og 48 farger. Den firkantede formen gir muligheter til å dekke store flater i brede strøk osv. Man tegner rett og slett med de ulike flatene eller hjørnene på pastellen.

   

  Cretacolor PastellCarré

  Harde pastellkritt fra Cretacolor. Finnes i 72 farger og sett av 12, 36 og 72 farger.

   

   

  Cretacolor pastellblyanter

  Pastellblyanter er blyanter med pastellkritt og egner seg for mange bedre til harde streker og detaljer. Pastellblyantene fra Cretacolor kommer i sett på 12, 24, 36 og 72 farger. Fargene er de samme som er tilgjengelige i pastellkritt fra Cretacolor.

   

  Oljepasteller fra Mungyo

  Mungyo Oil Pastels for artists er oljepasteller i meget god kvalitet. Runde og i meget god kvalitet. Finnes i 48 farger som selges løst og i sett á 12, 24, 36 og 48 farger. Gallery Artists´ Oil Pastels Metallic er et sett bestående av 12 metallic farger i kunstnerkvalitet.

   

  Aquastic fra Cretacolor

  Aquastic er en vannløselig oljepastell med et vidt bruksområde. Fungerer som en hard oljepastell og som akvarellfarge, da den er meget vannløselig. Finnes i 80 farger som selges løst og i ulike sett. I tillegg finnes det et metallic sett med 12 farger.

   

  Fixativ

  Arbeider utført med tørre pasteller, kull og kritt må fikseres for å feste fargen til underlaget. Vi distribuerer Perfix Colourless Fixative fra Daler-Rowney. Tilgjengelig i sprayboks á 150 ml og 400 ml. For pastell, kritt og bly.