Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Promarker Neon fra Winsor & Newton

  Promarker Neon fra Winsor & Newton kommer i 6 neonfarger og inneholder vannbasert tusjblekk. Den har en rund og en fin spiss. For best resultat bør den brukes på tusjpapir. 

  Promarker Neon egner seg best på markerpapir som er spesielt egnet for alkoholbasert tusj. Dette papiret trekker mindre tusj fra pennen, samtidig som du får skarpe klare tusjstreker, og du unngår at tusjen går gjennom papiret.

  SE LØSE FARGER SE SETT

  Fluorescerende farger av høy kvalitet

  Promarker Neon tilbyr strålende, fluorescerende farge i høykvalitets vannbasert pigmentert blekk. Den er perfekt for å legge til levende detaljer, definisjoner og tekstur til designene dine. Hver penn har to spisser, med en bredere kulespiss som er egnet for å fylle ut store områder, og en mindre for skarpe, lyse detaljer. 

   

  Egenskaper

  Twin-tipped, for større fleksibilitet
  Høykvalitets bred kulespiss for jevnt å dekke større områder, fin kulespiss for presisjonsdetaljer.
  Intense fluorescerende farge
  Promarker Neon-tusjer bruker vannbasert blekk formulert med profesjonelle fargestoffer for intense fluorescerende farger som er perfekte for mixed media og legger til lysende detaljer til verkene dine.
  For best resultat
  Bruk Winsor & Newton Bleed proof markeringspapir for å oppnå jevn dekning uten blødning. Blekk vil blø og merke overflaten under når du bruker feil papir.
  Glød under UV-lys
  Gi arbeidet ditt en ny dimensjon med Promarker neonblekk som lyser under UV-lys.
     
     

  SE LØSE FARGER SE SETT

  Det rette papiret

  En markerblokk har spesialpapir for bruk med marker/tusj. Blokken har glatt, bestrøket papir som er perfekt til bruk av markere/tusj fordi den er bleedproof. Det betyr at tusjen ikke blør ut i papirfibrene eller gjennom til neste ark, og du får rette, skarpe linjer. Papiret har også en overflate som ikke trekker mere tusj enn nødvendig, og som sliter minimalt på spissen.

  SE MARKERPAPIR

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert