Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Promarker Watercolour fra Winsor & Newton

  Promarker Watercolour er akvarellmaling i tusjformat. De inneholder lysekte vannbasert pigment, og har 2 spisser; en fin og en penselspiss. Fargene er fullt blandbare, og tusjen kommer i 36 flotte farger. Kvaliteten kan sammenlignes med Winsor & Newton Cotman akvarellmaling, en akvarell i høy studiekvalitet.

  SE LØSE FARGER SE SETT

  Vakre akvarelleffekter i en rekke nyanser

  Lag vakre akvarelleffekter i en rekke nyanser med disse allsidige akvarelltusjene fra Winsor & Newton. Bruk dem tørre som en vanlig tusj, eller eksperimenter med en våt pensel for å forvandle fargen til flytende akvarellmaling. Perfekt og praktisk for å lage flotte, uttrykksfulle kunstverk på farten. For best resultat, bruk dem på Winsor & Newton akvarellpapir.

  Egenskaper

  Twin-tipped, for større fleksibilitet
  Hver tusj har en fin spiss i den ene enden og en fleksibel børste på den andre, som hjelper deg med å lage en rekke fantastiske, feiende linjetykkelser og detaljer.

  Vannbasert, pigmentert blekk
  Det vannbaserte pigmenterte blekket i disse tusjene gir deg fleksibiliteten til å komme tilbake til arbeidet når som helst, siden du kan reaktivere blekket med vann, selv når det er tørt. Og takket være pigmentene av høy kvalitet, vil ikke arbeidet ditt falme
  Allsidig
  Eksperimenter med Promarker Watercolour, som gir både de dristige og skarpe egenskapene til en tusjpenn og subtiliteten til akvarellfarger og effekter.
  Svært vannløselig
  Høy løselighet med vann som gjør det mulig å lage vakre akvarelleffekter og lagdeling av farger. Utforsk utvalget av farger i hver tusj ved å tilsette vann til bildet din.
  For best resultat
  Bruk med akvarellpapir og akvarellpensler når du påfører vann på illustrasjonene dine, og bruk bleedproof tusjpapir når du påfører tørt som tusj.
     

  SE LØSE FARGER SE SETT

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert