Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Lek deg med nye Lanavanguard!

  LANAVANGUARD - 100% hi-tech - For akryl, olje, gouache, akvarell, tusj, blekk og penn

  Lanavanguard fra Hahnemühle er et innovativt spesialpapir i 100% polypropylene. Lanavanguard er et hvitt, glatt og robust papir. Lanavanguard som kan brukes til en rekke spennende teknikker med blekk og marker, men det kan også brukes med gouache, akryl, olje, akvarell og pastell.

  Papiret har en veldig glatt overflate, syrefritt og er i 200 gram, og er rivesterkt. Det bulker seg heller ikke selv om du bruker store mengder med både vann og maling. 

  Dette papiret er ikke-absorberende og det vil ta lenger tid for maling å tørke enn tradisjonelt papir. Det anbefales å bruke en sprayfiksativ ment for akrylmaling når du er ferdig.

  Lek deg med Lanavanguard og ulike medier

  Lanavanguard egner seg til både akryl, olje, akvarell, gouache, blekk, tusj og penn. Ovenfor har vi testet med kun High Flow akrylmaling fra Golden og vann. Fargene flyter i hverandre og lager en tilfeldig og kul effekt. Når det er tørket kan man for eksempel bruke det som bakgrunn, tegne på det med tusj, klippe det ut og lime på lerret eller skanne det og bruke det i grafisk design. 

  Gå til varen i nettbutikken

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert