Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Winton oljemaling fra W&N

  Winton Oil Colour fra Winsor & Newton

  Winton Oil Colour fra Winsor & Newton er en meget populær oljemaling, og er valget for kunstnere som vil ha en oljemaling med god kvalitet til en overkommelig pris. Winton Oil Colour fra W&N kommer i 55 farger, og i 37 ml tuber eller 200 ml tuber. 

  Winton Oil 37 ml   Winton Oil 200 ml   Winton Oil sett

  Hva er oljemaling? 

  Kort fortalt så består oljemaling av knust fargepigment og en herdende olje som f.eks linolje, eller alkydbaserte oljer, samt fyllstoff og tørkestoff. Malingen kan tynnes med forskjellige løsemidler, med terpentin som det vanligste. Løsemidlene fremskynder også tørkeprosessen. Tradisjonell oljemaling har svært lang tørketid, avhengig av hva du tilsetter malingen og tykkelsen på malingstypen.

  En god ide er å starte med et sett bestående av de vanligste fargene. Et godt råd er å starte med et begrenset utvalg farger, et malemedium eller linolje og terpentin. Et rimelig lerret kan brukes, me husk da å grunne ordentlig med 2-3 lag gesso. Malepapir for olje er praktisk for å teste før du går løs på det hvite lerretet. Lykke til!

  Lær mer om oljemaling her

  Winton Oil Colour finnes i 55 flotte oljefarger

  Winton Oil fargekart

  Gå til Winton oljemaling i nettbutikken

   

  Winton oljepensel

  Den grønne Winton-penselen fra Winsor & Newton er spesielt designet for oljemaling. Winton oljepensler består av en meget god, naturlig svinebust som holder formen. Winton oljepensel har langt skaft, og er tilgjengelig i følgende bustformer: short flat/bright, flat, round, filbert og fan.

  Gå til Winton oljepensel i nettbutikken

  Bruk på både lerret og papir

  Winton oljemaling egner seg ypperlig til bruk på både lerret og papir. Winton Oil Colour Pad er en blokk med spesialpapir med lerretspreg, som er spesielt laget for bruk av oljemaling. Blokken inneholder 10 ark i 230 gram og kommer i flere størrelser. 

  Gå til Winton Oil Colour Pad i nettbutikken


  Winton oljemaling på lerret


  Winton oljemaling kan fint brukes med oljemedier fra Winsor & Newton

  Winton Oil 37 ml   Winton Oil 200 ml   Winton Oil sett

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert