Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Artisan - Vannløselig oljemaling fra Winsor & Newton


  Artisan fra Winsor & Newton - Førstevalget innen vannløselig oljemaling

  Vannløselig oljemaling - Artisan Water Mixable Oil Colour

  En vannløselig oljemaling i kunstnerkvalitet

  Artisan Water Mixable Oil Color fra Winsor & Newton er en vannløselig oljemaling, som er et bra valg for kunstnere som vil unngå løsningsmidler.

  Aritsan vannløselig oljemaling er spesielt utviklet for å fungere akkurat som en konvensjonell oljemaling, og som tradisjonell oljemaling er også Artisan laget av linolje og saflorolje. Den eneste forskjellen er at oljen som brukes i Artisan, er modifisert slik at de kan blandes og renses med vann - slik at den er vannløselig! Dybden av farge, den smøraktige konsistensen, lysstyrken, tettheten (opasiteten) og tørketiden, tillater kunstneren å bruke Artisan til alle oljemalingsteknikker.

  Artisan vannløselig oljemaling kan brukes helt uten de farlige løsemidlene, og de er derfor spesielt gode for kunstnere som deler arbeidsområde med andre, ikke vil ha løsningsmidler i skolen eller hjemme og ikke minst for de som går allergiske reaksjoner ved bruk av terpentin.

  Artisan finnes i 40 farger i både 37 ml og 200 ml og i utvalgte sett:

  37 ml 200 ml Sett

  Du får også medier for Artisan vannløselig oljemaling - se mer informasjon nedenfor. 


  Artisan vannløselig oljemaling kan brukes akkurat som tradisjonell oljemaling

  Man kan både mikse vannløselig oljemaling med tradisjonell oljemaling og medier, og bruke de om hverandre. Om man blander de to, vil derimot blandingen bli mindre og mindre vannløselig jo mer tradisjonell oljemaling som brukes, og da trenger man løsemidler. Om man ønsker å få utbytte av fordelene ved å kun bruke vann til tynning og rensing er det derfor lurest å ikke blande. 

  Medier for Artisan vannløselig oljemaling

  Du finner også spesiallagde medier spesielt for vannløselig oljemaling - tynner, linolje, hurtigtørkende medium, ferniss med ulik glans og malemedium. Her finner du medier for vannløselig oljemaling i nettbutikken. 

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert