Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Galeria akrylmaling fra Winsor & Newton

  Galeria Acrylic fra Winsor & Newton

  Galeria Acrylic fra Winsor & Newton er en meget populær akrylmaling. Galeria er en levende og flytende akrylmaling av høy kvalitet som gir profesjonelle resultater. Ideell for kunstnere som vil ha en akrylmaling i høy kvalitet til en god pris. Galeria-serien tilbyr utmerket glans, god blandbarhet, pigmenter av profesjonell kvalitet, transparens, fleksibilitet og varighet.

  Tilgjengelig i 60 farger i størrelsene 60ml, 120ml og 500ml. Titanium White fås også i 1L og Galeria finnes i ulike sett.

  60 ml 120 ml 500 ml Sett

  Hva er egentlig akrylmaling? 

  Akrylmaling er vannbasert og for mange mer "renslig" å jobbe med enn oljemaling. Ikke lukter den, tørketiden er kort, den er vannløselig og utvalget av farger og medier er stort. Den kan brukes tilnærmet lik olje-, eller akvarellmaling. Akrylmaling for kunstnere kom i kommersielt salg fra midten av femtitallet og har senere tatt en større og større andel av malingsalget.

  Akrylmaling etterlikner i utgangspunktet maleegenskapene til oljemaling, men gir også en rekke fordeler, eller ulemper - alt etter hva man ønsker eller er vant til. Akrylmaling tørker raskt (du kan gjøre ferdig et maleri på en kveld om du ønsker), men du kan tilsette et middel for å forlenge tørketiden.

  Lær mer om akrylmaling her

  Galeria Acrylic finnes i 60 flotte akrylfarger

  Gå til Galeria akrylmaling i nettbutikken


  Galeria akrylpensel

  Galeria akrylpensel fra Winsor & Newton er en syntetisk pensel som er spesielt egnet for akrylmaling. Den er tilgjengelig med både lange og korte skaft, og finnes i følgende bustformer: Rund, Kort Flat / Bright, Filbert og One Stroke. 

  Gå til Galeria akrylpensel i nettbutikken


  Galeria Acrylic Mediums fra Winsor & Newton

  Galeria Acrylic Mediums inneholder et stort, allsidig og økonomisk utvalg med lik konsistens som Galeria akrylmaling. Velg blant mange ulike typer medier, gels og teksturer. Akrylmediene er enkle å bruke og gir deg muligheten til å skape forskjellige uttrykk i kunstnen din, og til å utforske allsidigheten til akrylmaling. 

  Gå til Galeria medier i nettbutikken


  Bruk på både lerret og papir

  Galeria akrylmaling egner seg til bruk på både lerret, papir og andre flater. W&N akrylblokk inneholder spesialpreparert papir med lerretspreg for akrylmaling. Blokken innholder 15 ark i 300 gram, og egner seg for lette strøk med akrylmaling. Finnes i 3 størrelser. Vi har også ulike lerret i studie- og kunstnerkvalitet, og maleplater, både standard og MDF samt art panel i trefiner. Galeria akrylmaling kan brukes på alle dine foretrukkede maleflater. 

  Gå til maleblokk i nettbutikken Gå til lerret i nettbutikken  Galeria akrylmaling i bruk


  Galeria akrylmaling blandet med Galeria Sand Texture Gel.


  Galeria akrylmaling på lerret.


  Galeria akrylmaling blandet med Iridescent Medium for en glansfull effekt. 

  Finn dine favorittfarger i nettbutikken:

  60 ml 120 ml 500 ml Sett

   

   

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert