Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Nyhet! Hahnemühle Natural Line

  Hahnemühle Natural Line

  "Natural Line" er Hahnemühles nye papirserie med naturlig papir som er produsert på en mer miljøvennlig og bærekraftig måte. Natural Line består av Bamboo Mixed Media og Sketch, Agave Watercolour og Hemp Sketch. Alle de tre papirseriene er veganske, motstandsdyktige mot aldring og syre-frie.

  Hahnemühle begynte å bruke bambusfibre, som er et raskt voksende og bærekrafitg råmateriale, i 2008 da de lanserte mixed media papiret Bamboo, som er laget av 90% bambusfibre og 10% bomull. De har nå utvidet utvalget med skissepapir og skissebøker i bambus.

  Med de nye papirinnovasjonene Agave og Hemp fokuserer Hahnemühle mer på ressursbesparende og miljøvennlige papirer. Hahnemühles Natural Line integrerer alle ressursbesparende papirer: Agave Watercolor, Hemp Sketch, Bamboo Mixed Media og Bamboo Sketch.

  Agave Watercolour akvarellpapir

  290 gr · 70% Agave fiber · 30% Bomull · Cold pressed

  Agave Watercolour er et naturlig hvitt akvarellpapir fra Hahnemühle. Agave Watercolour er et syre-fritt, aldersbestandig og vegansk papir på 290 gram. Papiret er kaldpresset og er egnet for alle slags akvarellteknikker. Ved å bruke sisal, som er et raskt voksende og ressursbesparende råstoff, er Agave det ideelle papiret for miljøbevisste kunstnere.

  Gå til Agave i nettbutikken

  Hemp Sketch skissepapir

  80 gr · 60% Hampfiber · 40% Bomull

  Hemp Sketch er en del av Hahnemühles "Natural Line" og er et naturlig hvitt skissepapir som består av 60% hampfiber og 40% bomull. Papiret er 80 gram, syrefritt, aldringsbestandig og vegansk. 

  Gå til Hemp i nettbutikken

  Bamboo Sketch skissepapir

  105 gr · 90% Bambusfiber · 10% Bomull

  Hahnemühle Bamboo 105 er det første skissepapiret i Hahnemühle Traditional FineArt Collection laget av bambusfibre. Det naturlige hvite papiret som er ekstremt aldringsbestandig har en unik og grov overflate som er egnet for skisse- og tegneteknikker. Dette varmt tonede papiret av høy kvalitet gir utmerket kontrast og fargeoverholdelse.

  Gå til Bamboo i nettbutikken

  Bamboo Mixed Media papir

  265 gr · 90% Bambusfiber · 10% Bomull

  På grunn av sin unike overflate, er dette naturhvite kunstnerpapiret veldig godt egnet for forskjellige tegne- og maleteknikker samt blandeteknikk.
  Bamboo egner seg for både tørre og våte teknikker, som blyant, penn, blekk, pastell, vannløselige fargeblyanter, akvarell, gouache, kull og akrylmaling. Papiret har en naturlig, off white tone.

  Gå til Bamboo i nettbutikken