TILBUD 26. til 29. januar // 30% på akrylmaling- og medier!
Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  W&N Professional Water Colour

  Professional Water Colour fra Winsor & Newton

  Professional Water Colour er Winsor & Newtons flaggskip. Med sin renhet og pålitelige kvalitet har Professional Water Colour inntatt topposisjonen på verdensmarkedet for akvarellmaling. Professional Water Colour finnes i hele 109 vakre farger. Akvarellmaling, mer enn noe annet medium, reflekterer de unike egenskapene til pigmentene som brukes, og Professional Water Colour inneholder kun de fineste pigmenter, og er kjent for sin livlighet, permanenthet og fargestyrke.
   
  Pigmenter
  Med 80 single fargepigmenter i serien, tilbyr Professional Water Colour det bredeste spekteret av moderne og tradisjonelle pigmenter for ren fargemiksing.
   
  Enestående gjennomsiktighet
  Gjennomsiktigheten til Professional Water Colour oppnås ved W&Ns unike produksjon. De naturlige egenskapene til hvert eneste pigment fremhever malingens gjennomsiktighetsnivå. I akvarellmalerier blir tynne strøk påført slik at papirets hvite flate kan reflektere gjennom strøkene.

  Holdbarhet
  106 av 109 farger er klassifisert som "permanent for kunstnerbruk" og vurdert AA eller A for Archival Permance, for å forsikre deg om at de samme fargene som brukes i dag, vil se like ut for de kommende generasjonene.

  Gå til akvarellmaling i nettbutikken her 

  Professional Water Colour i hele 109 vakre farger


  Klikk her eller på bildet for å laste ned fargekart. 

  Akvarellmedier fra Winsor & Newton

  Winsor & Newton akvarellmedier kan brukes til å skape enda mer variasjon i dine akvarellarbeider, og kan gi deg en bredere variasjon av teknikker og effekter. Fra å øke tørketiden, skifte glans og endre tekstur gir det deg nye muligheter innenfor vannmaling. 

  Les mer om W&N akvarellmedier her 


  Winsor & Newton Professional Water Color Pads

  Water Colour pad fra Winsor & Newton - premium akvarellpapir i blokk. Papiret er i 100% bomull, syrefritt og kommer i 3 ulike overflater. Egner seg for både akvarellmaling og gouache. 

  Gå til W&N Premium akvarellblokker i nettbutikken 
  Winsor & Newton Professional Water Colour i bruk

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert