Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Winsor & Newton Professional akvarellmaling

  Professional Water Colour akvarellmaling fra Winsor & Newton

  En akvarellmaling i kunstnerkvalitet

  Professional Watercolor fra Winsor & Newton er anerkjent for å bruke kun de reneste pigmentene for å sikre kvalitet og varighet. Med sin renhet og pålitelige kvalitet har Professional Water Colour inntatt topposisjonen på verdensmarkedet for akvarellmaling. Tilgjengelig i 108 vakre farger. Akvarellmaling, mer enn noe annet medium, reflekterer de unike egenskapene til pigmentene som brukes, og Professional Water Colour inneholder kun de fineste pigmenter, og er kjent for sin livlighet, permanenthet og fargestyrke.

   

  Se fargene i aksjon

  I dag fortsetter Winsor & Newtons profesjonelle akvarell å være formulert i henhold til deres grunnleggende prinsipper; å skape farger uten sidestykke som gir kunstnere det bredeste og mest balanserte utvalget av pigmenter, slik det var i 1835 da William Winsor og Henry Newton introduserte de første flytende akvarellmalingen til verden.

   
   
   

  Professional Water Colour i hele 109 vakre farger


  Klikk her eller på bildet for å laste ned fargekart. 

  Akvarellmedier fra Winsor & Newton

  Winsor & Newton akvarellmedier kan brukes til å skape enda mer variasjon i dine akvarellarbeider, og kan gi deg en bredere variasjon av teknikker og effekter. Fra å øke tørketiden, skifte glans og endre tekstur gir det deg nye muligheter innenfor vannmaling. 

  Les mer om W&N akvarellmedier her 


  Winsor & Newton Professional Water Color Pads

  Water Colour pad fra Winsor & Newton - premium akvarellpapir i blokk. Papiret er i 100% bomull, syrefritt og kommer i 3 ulike overflater. Egner seg for både akvarellmaling og gouache. 

  Gå til W&N Premium akvarellblokker i nettbutikken 

   


   

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert