Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Medier for akvarellmaling

  Bli kjent med våre medier for akvarellmaling, som kan brukes til å skape enda mer variasjon i dine akvarellarbeider! De kan også gi deg en bredere variasjon av teknikker og effekter. Fra å øke tørketiden, skifte glans og endre tekstur gir det deg nye muligheter innenfor vannmaling.

  Gå til akvarellmedier i nettbutikken

  Innhold i denne artikkelen:

  Winsor & Newton akvarellmedier

  Masking Fluid i tre ulike varianter

  Colourless Masking Fluid

  En fargeløs maskeringsvæske som brukes for å skjule områder som ikke skal dekkes med maling. Underlaget må være tørt før påføring. Bruk en gammel pensel, da maskeringsvæsken vil være vanskelig å fjerne fra penselen.

  Artists Masking Fluid

  Gul maskeringsvæske som brukes for å skjule områder som ikke skal dekkes med maling. Underlaget må være tørt før påføring. Bruk en gammel pensel, da maskeringsvæsken vil være vanskelig å fjerne fra penselen.

  Permanent Masking Fluid

  Permanent maskeringsvæske som brukes for å skjule områder som ikke skal dekkes med maling. Denne er vannfast og områdene væsken brukes på blir vannavstøtende og kan ikke fjernes i etterkant.

  Ox Gall Liquid

  Ox Gall Liquid fra Winsor & Newton

  Ox Gall Liquid er en "wetting agent" som brukes til å forbedre flyten når den blandes direkte med akvarellmaling, den øker malingens flytende karakter. Ox Gall Liquid kan også brukes på veldig hardt papir for å redusere overflatespenningen. 

  Gum Arabic

  Gum Arabic fra Winsor & Newton

  Gum Arabic brukes for å øke transparens og glans i akvarellmaling. Den gjør også slik at akvarellmalingen tørker saktere. Den kan fortynnes med vann etter behov. Gum Arabic finnes i 75 ml. Se Gum Arabic i bruk i videoen nedenfor. 

  Blending Medium

  Blending Medium fra Winsor & Newton 

  Blending Medium gjør slik at akvarellmalingen tørker saktere, og gir mer tid til blanding. Forlenger tørketiden også i varmt klima. For maksimal effekt, fortynn malingen kun med Blending Medium. Den kan også blandes med vann. 


  Granulation Medium

  Granulation Medium fra Winsor & Newton

  Granulation Medium øker granuleringen av farger, og gir et naturlig, kornet og "flekkete" utseende, eller den forbedrer effekten av farger som allerede er granulerende. For å oppnå maksimal effekt, fortynn fargen sjenerøst med mediet alene. Det anbefales å alltid male horisontalt når du bruker granuleringsmediet. 

  Iridescent Medium

  Iridescent Medium fra Winsor & Newton

  Iridescent Medium gir akvarellmalingen er perlemor og glittereffekt når den blandes med akvarellmaling, og er spesielt effektiv når den blandes med gjennomsiktige farger, og syntes spesielt godt på mørkere underlag. Kan mikses direkte med fargen, eller påføres over tørket akvarellmaling. Husk å riste den godt før bruk!

   

  QoR akvarellmedier

  Grunning fra QoR Watercolor

  Grunning - Watercolor Ground

  Skaper en absorberende overflate som gir myke kanter og flytende vått-i-vått-teknikker. Kan påføres med pensel for en lin-lignende tekstur, rulles på for en flekkete effekt, eller skrapes jevnt på med en palettkniv. Kan også våtslipes lett for en jevnhet som ligner på en varmpresset overflate. Kan brukes på mange forskjellige materialer, inkludert lerret og panel. Watercolor Ground tørker til en lysfast, fleksibel overflate som tåler gjentatt løfting og skrubbing.

  Grunning - Light Dimensional Ground

  En hvit, lett pasta som sprer seg som frosting, Light Dimensional Ground kan påføres jevnt og tynt, eller bygges opp for å lage rygger, topper og andre interessante teksturer. Bruk på en rekke overflater, inkludert brett, lerret, tre, panel og papir. Kan våtslipes. Den ekstremt absorberende overflaten til Light Dimensional Ground gjør at vaskene sprer seg raskt, samtidig som den tar i mot fine linjer og detaljer. Å slippe farge i lett fuktede områder skaper vakre blomster.

  Grunning - Cold Press Ground

  Tørker til en unik grov overflate og ser ut som håndlaget papir med alle sine vakre ufullkommenheter. Flotte kriker og kroker for å fange akvarellen, og vil gi interessante løfteeffekter som du ikke kan få med tradisjonelle papiroverflater. Påfør med en palettkniv ved å spre den over en overflate (brett/panel/papir/lerret). Påført med en tørr palettkniv vil teksturen være lik grovt håndlaget papir. Bruk litt vann på palettkniven og kjør den våte påføringen for å eliminere noe av ruheten for en overflate som ligner mer på kaldpresspapir.

   


  Akvarellmedier fra QoR Watercolor

  QoR medier

  Medium - Watercolor Medium

  Et medium for generell bruk som brukes til å øke gjennomsiktigheten og flyten av akvareller. Når Watercolor Medium brukes i større mengder øker det også glansen og metningen av farger.

  Medium - Lift Aid Medium

  Et flytende medium for vannfargeoverflater for å forbedre løftingen av akvareller. Lift Aid kan påføres papir før maling eller mellom vask.

  Medium - Synthetic Ox Gall

  Et fuktemiddel som forbedrer flyten av akvareller, 2-5 dråper tilsatt vann gjør maling lettere å påføre og blande når du lager vasker. Å fukte papir med en blanding av vann og syntetisk oksegalle hjelper til med å lage rene, jevne vasker og forbedrer fukting på papir i hard størrelse.

   

  Gå til akvarellmedier i nettbutikken

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert