Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Akvarellmedier fra W&N

  Akvarellmedier fra Winsor & Newton

  Winsor & Newton akvarellmedier kan brukes til å skape enda mer variasjon i dine akvarellarbeider, og kan gi deg en bredere variasjon av teknikker og effekter. Fra å øke tørketiden, skifte glans og endre tekstur gir det deg nye muligheter innenfor vannmaling. 

  Masking Fluid i tre ulike varianter

  Colourless Masking Fluid
  En fargeløs maskeringsvæske som brukes for å skjule områder som ikke skal dekkes med maling. Underlaget må være tørt før påføring. Bruk en gammel pensel, da maskeringsvæsken vil være vanskelig å fjerne fra penselen.

  Artists Masking Fluid
  Gul maskeringsvæske som brukes for å skjule områder som ikke skal dekkes med maling. Underlaget må være tørt før påføring. Bruk en gammel pensel, da maskeringsvæsken vil være vanskelig å fjerne fra penselen.

  Permanent Masking Fluid
  Permanent maskeringsvæske som brukes for å skjule områder som ikke skal dekkes med maling. Denne er vannfast og områdene væsken brukes på blir vannavstøtende og kan ikke fjernes i etterkant.

  Ox Gall Liquid

  Ox Gall Liquid fra Winsor & Newton
  Ox Gall Liquid er en "wetting agent" som brukes til å forbedre flyten når den blandes direkte med akvarellmaling, den øker malingens flytende karakter. Ox Gall Liquid kan også brukes på veldig hardt papir for å redusere overflatespenningen. 

  Gum Arabic

  Gum Arabic fra Winsor & Newton
  Gum Arabic brukes for å øke transparens og glans i akvarellmaling. Den gjør også slik at akvarellmalingen tørker saktere. Den kan fortynnes med vann etter behov. Gum Arabic finnes i 75 ml. Se Gum Arabic i bruk i videoen nedenfor. 

  Blending Medium

  Blending Medium fra Winsor & Newton 
  Blending Medium gjør slik at akvarellmalingen tørker saktere, og gir mer tid til blanding. Forlenger tørketiden også i varmt klima. For maksimal effekt, fortynn malingen kun med Blending Medium. Den kan også blandes med vann. 


  Granulation Medium

  Granulation Medium fra Winsor & Newton
  Granulation Medium øker granuleringen av farger, og gir et naturlig, kornet og "flekkete" utseende, eller den forbedrer effekten av farger som allerede er granulerende. For å oppnå maksimal effekt, fortynn fargen sjenerøst med mediet alene. Det anbefales å alltid male horisontalt når du bruker granuleringsmediet. 

  Iridescent Medium

  Iridescent Medium fra Winsor & Newton
  Iridescent Medium gir akvarellmalingen er perlemor og glittereffekt når den blandes med akvarellmaling, og er spesielt effektiv når den blandes med gjennomsiktige farger, og syntes spesielt godt på mørkere underlag. Kan mikses direkte med fargen, eller påføres over tørket akvarellmaling. Husk å riste den godt før bruk!