-20% blekkprodukter og finelinere til INKtober
Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Winsor & Newton Professional akrylmaling

  Professional Acrylic fra Winsor & Newton

  Den nyeste harpiksteknologien, eliminerer fargeskift ved tørking. Tilgjengelig i 80 farger. For ekstra allsidighet, bruk sammen med Winsor & Newton Professional Acrylic Mediums.

  Profesjonell akrylmaling i kunsterkvalitet som finnes i 80 farger. Dette er Winsor & Newtons beste kvalitet av akrylmaling. I motsetning til de fleste akrylfarger som blir noe mørkere når de tørker, gir denne minimalt med fargeskift fra vått til tørt - noe som betyr at du ser hva du får. Kun de fineste pigmenter brukes i produksjonen.

  Hva er egentlig akrylmaling?

  Akrylmaling er vannbasert og for mange mer "renslig" å jobbe med enn oljemaling. Ikke lukter den, tørketiden er kort, den er vannløselig og utvalget av farger og medier er stort. Den kan brukes tilnærmet lik olje-, eller akvarellmaling. Akrylmaling for kunstnere kom i kommersielt salg fra midten av femtitallet og har senere tatt en større og større andel av malingsalget.

  Akrylmaling etterlikner i utgangspunktet maleegenskapene til oljemaling, men gir også en rekke fordeler, eller ulemper - alt etter hva man ønsker eller er vant til. Akrylmaling tørker raskt (du kan gjøre ferdig et maleri på en kveld om du ønsker), men du kan tilsette et middel for å forlenge tørketiden.

  Lær mer om akrylmaling her

  Professional Acrylic finnes i 80 flotte akrylfarger

  Gå til W&N Professional Acrylic i nettbutikken

  Professional Acrylic Mediums fra Winsor & Newton


  Du finner en rekke akrylmedier fra W&N Professional Acrylic Mediums i høy kvalitet. Velg blant medier, gels og additiver. 

  Gå til Professional Acrylic Mediums i nettbutikken

  Professional Acrylic Gesso


  Grunn lerretet med profesjonell gesso - klar, hvit eller sort.

  Gå til Professional Gesso i nettbutikken

  Professional Acrylic fernisser

  Fernisser og beskytt kunsten din med ferniss i kunstnerkvalitet. W&N Professional UV varnish finnes i matt, gloss og satin i 2 ulike størrelser.

  Gå til Professional Varnish i nettbutikken