Velkommen til www.torso.no - nettbutikken med det du trenger innen kunst, design og tegning   Rask levering med Bring, hjemlevering og hent i butikk  Enkel betaling med kort, Vipps eller faktura  

 

Close
0 produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  QoR Watercolors fra Golden

  QoR Watercolors - Ny, moderne akvarellmaling i kunstnerkvalitet

  Siden 1980 har Golden Artist Colours hatt glede av å samarbeide med kunstnere for å lage profesjonelle kunstmaterialer av høyeste kvalitet. Den samme samarbeidsprosessen har produsert en ny, grundig moderne akvarell som kalles QoR.
   
  Qor uttales "kår" og er en moderne akvarellmaling i kunstnerkvalitet fra Golden Artist Colors. QoR er en ny type akvarellmaling med et bindemiddel som normalt brukes som et medium til å konservere bilder: Aquazol. QoR har høyere pigmentstyrke enn tradisjonell akvarellmaling, og gir klare, instense farger som holder seg like livlige når de tørker. 
   
   
  QoR beholder de beste egenskapene til tradisjonelle akvareller mens du utvider rekkevidden og allsidigheten til hver farge. QoRs eksklusive bindemiddel gir mer pigment i hvert eneste penselstrøk, og tilbyr en styrke, rekkevidde og allsidighet uten sidestykke i historien til akvarellmaling. Den unike QoR-formuleringen fremhever lysstoff og glans for pigmenter selv etter tørking. Det gir den finesse, gjennomsiktighet og flyt av en flott akvarell, med farger som har like mye liv og ild som den beste akryl- eller oljemaling.
   


  De har funnet en blanding som bevarer kvalitetene til tradisjonell akvarellmaling, men som forbedrer den på disse måtene:

  • Mer pigmentstyrke enn tradisjonell akvarellmaling
  • Klare, intense farger som holder seg briljante når de tørker
  • Flotte, myke overganger
  • Flyter godt, “levende” på papiret
  • Tørr maling løses lett i vann
  • Fantastiske laseringsegenskaper
  • Fyldig dybde i ett strøk
  • Sterk og fleksibel maling
  • Ekslusivt Aquazol® bindmiddel som brukes av konservatorer

  Vi tror QoR Akvarell vil tilby deg rikere farger, flere alternativer, og mer rekkevidde enn noen akvarell du har brukt før.

  Gå til QoR tuber i nettbutikken   Gå til QoR sett i nettbutikken

  QoR Mediums & Grounds - Kreativitet og kontroll


  QoR-konseptet slutter ikke med akvarellfarger. Som vært annet produkt som kommer fra Golden, inspirerer ideen om å gi kunstnere det rette utstyret for å realisere sin kreativ visjon. Ulike QoR Mediums er derfor utviklet, og i serien finner du: Synthethic Ox Gall, Watercolor Medium, Masking Fluid og Lift Aid.
   
  Der QoR Mediums viderefører tradisjonelle akvarellteknikker, bringer QoR Grounds en helt ny uttrykksbølge til akvarellen med tre ulike grunninger: Watercolor Ground, Cold Press Ground og Light Dimensional Ground. Med disse kan du forvandle nesten hvilken som helst overflate til en absorberende malingsoverfalte for akvarellmaling. 
   
  Gå til QoR mediums og grounds i nettbutikken 

  QoR videointroduksjon

  Se videoen under for få en kort introduksjon i QoRs unike egenskaper

   

  Urban Sketcher har testet QoR

  En av kundene til TORSO Kristiansand har testet Qor, og har skrevet om malingen på websiden sin. Du kan lese hva Urban Sketcher syns om malingen her.