Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Nyttig om akvarellpapir

  Nyttig om akvarellpapir

  Når du maler med akvarellfarger er papiret vel så viktig som farger og pensel. Papirets evne til å absorbere malingen er en vesentlig del av teknikken. Vi leverer akvarellpapir i bomull eller med fin tremasse av cellulose. Papir i 100% bomull er det beste papiret. Bomullsfibrene er lange, sterke og naturlig absorberende, noe som gjør dem ideelle til produksjon av akvarellpapir. Papir laget med tremasse av cellulose er også gode alternativer. De er vesentlig rimeligere, er syrefrie og har en helt akseptabel kvalitet. Vi selger løse ark i ulike formater og en rekke forskjellige blokker: Limt på en side, hellimt eller i spiralblokk, valget er ditt.

  Gå til akvarellpapir i nettbutikken

  Overflaten på papiret varierer ut fra hvilken overflatestruktur man ønsker

  HP – Hot Pressed, satine eller glatt
  Varmpresset papir har en glatt overflate som egner seg godt til portretter og glatte strøk. Illustratører og miniatyrmalere foretrekker ofte dette papiret som passer spesielt godt for fine detaljer. 

  CP – Cold Pressed, not, mat eller medium struktur
  Dette er det mest brukte allround-papiret med en middels grov struktur.

  Rough eller ru struktur
  Dette har en mer variert struktur, som passer for de som vil uttrykke seg på en friere, løsere måte.

  Våre ulike akvarellpapir

  Vi leverer mange ulike typer akvarellblokker og akvarellpapir i løse ark, i ulike størrelser og med ulike overflater fra både Arches, Winsor & Newton, Figura, Derwent, Lanaquarelle og Hahnemühle.

  Akvarellpapir i beste kunstnerkvalitet

  • The Collection Watercolour Paper fra Hahnemühle 
   Hahnemühle har nettopp lansert et helt nytt akvarellpapir av de fineste bomullsfibre. Papiret plasseres helt i det øvre sjiktet av akvarellpapir, og inneholder ingen animalske limstoffer. Papiret kommer med 3 ulike overflater og både i løse ark og i blokker i ulike størrelser. 

  • Winsor & Newton Premium
   Premium akvarell papir fra Winsor & Newton. Kommer i både løse ark og i blokker med 3 ulike overflater og er syrefritt i 100% bomull. 

  • Lanaquarelle
   Akvarellpapir fra Lanaquarelle med 3 ulike overflater og i syrefritt 100% bomull. Som de overnevnte kommer Lanaquarelle også i løse ark og i blokker

  • Arches
   Arches, et av verdens ledende varemrker innen akvarellpapir. Arches akvarellpapir har vi både i løse ark og blokker. Papiret finnes med 3 ulike overflater og er syrefritt i 100% bomull. 

  Akvarellpapir i god studiekvalitet

  • Hahnemühle Britannia
   Britannia fra Hahnemühle er et godt og kjent akvarellpapir, som er syrefritt og lysekte. Britannia kommer i løse ark og i blokker, med 3 ulike overflater. 

  • Figura
   Aqua fra Figura er et syrefritt akvarellpapir i god studiekvalitet og er prisvennlig. Aqua får du i pakke med løse ark og i blokker med i en overflate. 

  • Derwent Watercolour
   Derwent Watercolour Paper er et syrefritt, glatt papir som kommer i blokker. Det er spesielt laget for vannløselige blyanter eller fargeblyanter. 

  Gå til akvarellpapir i nettbutikken