Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Akvarellmateriell fra Cretacolor

  Aquastick

  Aquastick er høyt vannløselige oljepasteller, høy pigmentering og intensitet. De er myke og har høy lysekthet (Lightfast 1 og 2). Fungerer godt til akvarell, enkaustik og sgraffito i tillegg til å være gode oljepasteller. Aquastick finnes i 40 farger som selges løst eller i flotte sett på 10, 20, 30 og 40 stk.

  Aquastic Metallic er sterke metalliske farger som egner seg meget godt tilmørke underlag. Aquastick metallic er tilgjengelig i sett på 12 stk.

  Aqua Monolith

  Aqua Monolith er en ren akvarellblyant med hel kjerne uten treverk, kun et tynt lag lakk. Aqua Monolith gir myke streker fulle av farge. Meget god kvalitet og høyt pigmentert. Fungerer utmerket til akvarell og blandede teknikker. Finnes i 72 farger. Aqua Monolith selges løst eller i sett på 12, 24, 36 og 72 stk.
  I tillegg finnes en Aqua Monolith grafittstift 4B.

  AquaBrique

  AquaBrique er store akvarellbrikker på 18,5 gram. (45x22x12 mm). AquaBrique kan løses i vann og brukes som akvarellmaling i halfpants (brikker), eller som tykke rektangulære fargestifter. De ulike flatene på brikken gir spennende muligheter for tegning i tørr tilstand. AquaBrique har meget høy pigmentering og lysekthet 1 og 2. AquaBrique er tilgjengelig i 20 farger som selges løst eller i sett på 10 og 20 stk.

  Marino

  Marino akvarellfargeblyanter er høypigmenterte vannløselige fargeblyanter som fungerer ypperlig til akvarell og blandede teknikker. Å bruke våt pensel på ferdig tegnede flater gir spennende overganger som kan arbeides videre på med tørr blyant eller pensel. Marino finnes i 36 farger som selges løst eller i sett på 12, 24 og 36 stk.

  Gå til produktene i nettbutikken

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert