Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Golden akrylmaling med nye farger

  Golden akrylmaling i nye farger!

  GOLDEN har lansert 18 nye farger på tvers av Heavy Body, Fluid og OPEN Slow-Drying Acryl. Denne utvidelsen inkluderer det svært etterlengtede tillegg av Azo Gold til alle tre akryllinjene! Det nye utvalget inkluderer i tillegg lyse toner, enkeltpigmentfarger og fluorecerende farger.

  Se produktnyhetene

   

  Azo Gold

  Azo Gold er endelig tilbake!

  Azo Gold erstatter den tidligere “Quinacridone Gold”. Den nye fargen matcher den populære fargen og er tilgjengelig i Heavy Body, Open Slow-Drying Acrylic og Fluid Acrylic.

  Bestill Azo Gold

  GOLDEN Heavy Body Akrylmaling

  Golden Heavy Body

  Golden Heavy Body akrylmaling er en fyldig akrylmaling i kunstnerkvalitet med myk og smøraktig konsistens. Akrylmaling fra Golden har svært rene pigmenter, og er laget for å inneholde så høy konsentrert form av pigmenter som mulig, i en renest mulig akrylemulsjon. Finnes i 59ml, 148ml og 473ml.

  Nye akrylfarger i Heavy Body! Fire nye lysekte, enkelt-pigmentfarger utvider GOLDENs utvalg av Heavy Body farger. Etter å raskt ha blitt en favoritt blant GOLDEN sin SoFlat-serie har også fargen Naphthol pink sluttet seg til Heavy Body-serien.

   

  Nye farger i GOLDEN Heavy Body Akrylfarger:

  Heavy Body Acrylic 59ml

  Heavy Body Acrylic 148ml

  Heavy Body Acrylic 473ml

  GOLDEN Fluid Akrylmaling

   

   

   

   

  Golden Fluid

  Golden Fluid Acrylics er en tyntflytende akrylmaling i kunstnerkvalitet. Golden Fluid er lysekte og har svært høy pigmentereing. Den har samme fargeintensitet som Heavy Body, men en mye mer flytende konsistens, som kremfløte. Finnes i 30ml og 118ml.

  Lette lyse farger. Praktiske lysverdi-toner har vist seg å være svært populære. GOLDEN har derfor kommet med et nytt utvalg av disse i Fluid Acrylics. Disse lyse blandingene kan være vanskelig å blande selv, men nå kan du konsekvent få tilgang til blandingene hver gang du maler!

   

  Nye farger i GOLDEN Fluid Akrylfarger:

  Fluid Acrylic

  GOLDEN OPEN Slow-Drying Akrylmaling

  Golden Open

  GOLDEN Open er en akrylmaling i kunstnerkvalitet med vesentlig lengere tørketid enn tradisjonell akrylmaling. Finnes 59ml og 148ml.

  Flere nye OPEN akrylfarger. Nå fås også to populære lysverditoner i OPEN Slow-Drying-linjen.

   

  Nye farger i OPEN Slow-Drying:

  OPEN Slow-Drying Acrylic

   

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert