Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Lerret og maleplater

   

   

  Lerret er det tradisjonelle underlaget for kunstmaling. Tidligere var lerret svært kostbart, men i dag brukes det av nesten alle som maler bilder. Alle våre bomullslerret er grunnet 2-3 ganger fra fabrikken, linlerret 4 ganger, og er klare til bruk. Maler du med olje anbefaler vi likevel et eller to strøk med et grunningsmiddel som "limvann" eller gesso.

  Et av Norges beste utvalg av oppspente lerret

  Gjennom de siste 15 årene har Decorativ etablert et av landets beste utvalg av oppspente lerret. Alt fra rimelige lerret produsert i Kina, til kvalitetslerret i bomull og lin produsert i Europa. Gjennom våre ulike lerretsserier leverer vi formater fra 15x15 cm til 120x200 cm, fra rimelig bomullskvalitet til førsteklasse håndgrunnet lin.


  Figura maleplate med bomullstrekk, Figura Art Panel i trefiner og Figura maleplate i MDF.

  Maleplater

  Figura maleplate
  Maleplater fra Figura er en enkel maleplate som egner seg godt for både oljemaling og akrylmaling. Platen er trukket med bomullslerret, og kommer i fem formater fra 18x24 til 50x60 cm. 

  Figura Art Panel
  Figura Art Panel er våre nye maleplater i trefiner på rammelist. Art Panel kommer foreløpig i 6 formater fra 20x20 til 40x50 cm. Perfekt for alle som ønsker et fast underlag å male eller tegne på. Platene kan grunnes med Golden Gloss medium eller GAC 100, og med ønsket overflatefinish: Gesso for akrylmaling eller oljemaling, Fiber Paste for akvarell, eller Pastel Ground for tegning. Mulighetene er ubegrenset om du blander farge i grunningen.

  Figura MDF maleplate
  Figura maleplate i MDF. Maleplaten er 6 mm tykk og egner seg godt til akrylmaling og oljemaling. MDF maleplate kommer i fem formater. På samme måte som Figura Art Panel bør MDF maleplate grunnes før bruk. For akrylmaling anbefales 2 strøk med enten Golden Gesso, Fluid Matte Medium eller GAC100. For oljemaling anbefales 2 strøk med Golden GAC100 før eventuelt gesso. 

  Gå til lerret og maleplater i nettbutikken


  Rimelige og gode lerret fra Conda - perfekt for nybegynnere, studenter og enkle arbeider.

  Lerret i studie/studentkvalitet

  Conda 3D-lerret i studiekvalitet
  Oppspent lerret på 3D/DeepEdge blindramme i lett treverk. Bomullsduk i god kvalitet. Kommer i 24 formater fra 15x15 til 100x150 cm. Produsert i Kina.

  Conda lerret i studentkvalitet
  Studentlerret i 290 gram bomull. Et økonomisk lerret i rimelig bomullskvalitet. Perfekt til kurs og enklere arbeider. Kommer i seks formater fra 12x18 til 50x60 cm. Produsert i Kina.

  Gå til lerret og maleplater i nettbutikken


  Bomullslerret fra Canva med stanard og 3D blindramme. Vår absolutte bestselger for kvalitetsbevisste amatører og profesjonelle!

  Bomullslerret i kunstnerkvalitet

  Canva bomullslerret - standard
  Et kvalitetslerret med bomullsduk med standard blindramme fra Canva. Kommer i 33 formater fra 18x24 til 100x180 cm. Produsert i Europa.
  Vår bestselger til kvalitetsbevisste aktive amatører og profesjonelle.

  Canva bomullslerret - 3D
  Et kvalitetslerret med bomullsduk, leveres med 3D/DeepEdge blindramme fra Canva. Kommeri 25 formater fra 18x24 til 120x150 cm. Produsert i Europa.

  Gå til lerret og maleplater i nettbutikken

  Linlerret i kunstnerkvalitet

  Canva linlerret - standard
  Vårt aller beste lerret med linduk med standard blindramme. Kommer i 23 formater fra 30x40 til 120x200 cm. Produsert i Europa.

  Canva linlerret - 3D
  Vårt aller beste lerret med linduk med 3D/DeepEdge. Kommer i 10 formater fra 30x30 til 120x140 cm. Produsert i Europa.

  Gå til lerret og maleplater i nettbutikken

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert