Close
0 produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Lerret og maleplater

  Lerret er det tradisjonelle underlaget for kunstmaling. Tidligere var lerret svært kostbart, men i dag brukes det av nesten alle som maler bilder. Alle våre bomullslerret er grunnet 2-3 ganger fra fabrikken, linlerret 4 ganger, og er klare til bruk. Maler du med olje anbefaler vi likevel et eller to strøk med et grunningsmiddel som "limvann" eller gesso.

  Norges beste utvalg av oppspente lerret

  Gjennom de siste 15 årene har Decorativ etablert landets beste utvalg av oppspente lerret. Alt fra rimelige lerret produsert i Kina, til kvalitetslerret i bomull og lin produsert i Europa.

  Gjennom våre ulike lerretsserier leverer vi formater fra 15x15 cm til 120x200 cm, fra rimelig bomullskvalitet til førsteklasse håndgrunnet lin.

  • Figura maleplate
   Plate trukket med bomullslerret for maling med akryl og oljemaling, formater fra 18x24 til 50x60 cm. 
  • Conda Student bomullslerret
   Rimelig bomullskvalitet med standard blindramme. Formater fra 12x18 til 50x60 cm. Produsert i Kina.
  • Conda 3D bomullslerret
   Oppspent lerret på 3D/DeepEdge blindramme i lett treverk. Bomullsduk i god kvalitet. Formater fra 15x15 til 100x150 cm. Produsert i Kina.
  • Canva bomullslerret i standard og 3D
   Et kvalitetslerret med bomullsduk, leveres med standard blindramme og 3D/DeepEdge. Formater fra 18x24 til 120x150 cm. Produsert i Europa.
   Vår bestselger til kvalitetsbevisste aktive amatører og profesjonelle.
  • Canva Linlerret i standard og 3D
   Vårt aller beste lerret med linduk, leveres med standard blindramme og 3D/DeepEdge. Formater fra 30x40 til 120x200 cm. Produsert i Europa.

  Gå til lerret i nettbutikken