Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Alt om Golden akrylmaling

  Akrylmaling fra Golden i kunstnerkvalitet

  Bli kjent med alle fargeseriene fra Golden Artist Colors

  Mange er nysgjerrige på akrylmaling fra Golden, vi har derfor laget en enkel oversikt. Utforsk de ulike fargeseriene til populære Golden, som er verdens ledende produsent av akrylmaling.Du kan også lese enda mer om de ulike malingstypene fra Golden, se link under hver serie. 

  Oversikt over hele Golden-familien:

  Golden Heavy Body akrylmaling er en fyldig akrylmaling i kunstnerkvalitet med myk og smøraktig konsistens. Heavy Body er Goldens aller første akrylmaling, og fargepaletten inkluderer det største utvalget av unike rene pigmenter i 100% akrylemulsjon tilgjengelig for profesjonelle kunstnere. 
  KJØP GOLDEN HEAVY BODY | LES MER OM HEAVY BODY

  Golden OPEN er en akrylmaling med vesentlig lengere tørketid enn tradisjonelle akrylmalinger. Den har en myk konsistens, som er noe mykere enn Goldens Heavy Body akrylmaling. Den kan brukes som vanlig akryl, men pga. den økte arbeidstiden kan den også brukes til tradisjonelle oljemalingsteknikker.
  KJØP GOLDEN OPEN | LES MER OM OPEN

  Golden Fluid akrylmaling er en tyntflytende akrylmaling i kunstnerkvalitet. Golden Fluid er lysekte og har svært høy pigmentering. Den har samme fargeintensitet som Heavy Body, men en mye mer flytende konsistens, som kremfløte. 
  KJØP GOLDEN FLUID | LES MER OM GOLDEN FLUID

  Golden High Flow er en ekstra tyntflytende akrymaling med svært rene pigmenter, som har den perfekte konsistens for bruk sammen med ulike verktøy som f.eks airbrush, tusjpenner og tomme markere, helle-teknikker og pensel.
  KJØP GOLDEN HIGH FLOW | LES MER OM HIGH FLOW

  Golden SoFlat Matte Acrylics er en opak, matt akrylmaling som gir en jevn overflate uten tydelige penselstrøk når den er tørr. Den har en glatt, flytende konsistens og de fleste fargene er helt opake med ett eller to strøk.
  KJØP GOLDEN SOFLAT | LES MER OM GOLDEN SOFLAT

  Golden spesialfarger består av interference & iridescent colors, som er metalliske farger som kan blandes med andre Golden-farger, gels eller medier og skape metalliske overflater. Samt Fluorescent og Phosphorescent colors som består av neonfarger og selvlysende farger.
  KJØP GOLDEN SPESIALFARGER | LES MER OM GOLDEN SPESIALFARGER

   

  Introduksjon til Golden akrylmaling

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert