Close
0 produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Graphik LinePainter fra Derwent

  Graphik LinePainter er fylt med lysekte, permanent, opakt og vannbasert blekk i 20 farger. De selges både løse og i sett. Spissen er 0,5 mm og gir en jevn klar strek. Dette er en robust kvalitetspiss produsert i Japan.

  Disse markerene passer for alt fra kunstnere og illustratører til kortlagere (scrappere). Hvis du ønsker en tynn, klar fargelinje, så er det vel verdt å prøve disse. Fordi de er vannbaserte kan fargene dras ut med vann. Markerene kan brukes på mørkt papir, og også på mange andre materialer som f.eks. skinnet på en veske.

   Se produktene i nettbutikken

   

  Selges i 20 klare farger:

   

  Tilbehør

  Vi kan også anbefale tilhørende produkter. Derwent selger skissebøker med hjelpelinjer som hører til disse pennene. De har også en en vannpensel som kan benyttes med markerene. Blekket er vannløslig, så du kan dra ut strekene dine.

    

   

  Hvordan bruker du LinePainter?

  1. Rist pennen i 20 sekunder eller til pigment har blandet seg.
  2. Ta av lokket og skyv spissen ned på papir og hold i to sekunder. GJØR DETTE KUN EN GANG.
  3. Hold pennen i oppreist stilling.
  4. Vær tålmodigblekket vil flyte gjennom til spissenDu vil se fargen renne ned og farge spissenså er du klar til å tegne.
  5. Hvis blekk ikke flyter gjentar du prosessenmen pump aldri spissen opp og ned med mindre du ønsker å oversvømme den.

  Hvilke overflater kan du bruke LinePainter på?

  Derwent har testet hvilke overflater som kan fungere som underlag. Her finner du både skinn, bomull og glass. Og selvfølgelig også mørkt papir. De testet dekning, vedheft, linjedefinisjon, motstand mot vann når tørr, og hvordan å ytterligere beskytte overflater med spraylakk eller varme. Se på galleriet under for å se eksempler fra eksperimentet. Det første bildet i serien er oversikten over overflater som ble testet og hvordan disse klarte seg i testen.