Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Grafitt, kritt og kull

  Cretacolor produserer grafitt, kritt og kull av høyeste kvalitet. Med røtter helt tilbake til 1790, og all produksjon i Østerrike står de for en tradisjon og kvalitet som plasserer produktene helt øverst når det gjelder kvalitet.
  Det som er Cretacolor i dag ble etablert av Joseph Hardmuth og han leverte skriveverktøyet som ble brukt av Wolfgang Amadeus Mozart og Franz Schubert da de skrev ned sine legendariske noter. Cretacolor står for tradisjon og kvalitet, og de er i dag en av verdens fremste leverandører av materiell for kunstnere, tegnere og skrivetrengte over hele verden.
  Vi leverer grafitt, kritt og kull fra Cretacolor, samt deres sortiment av fargeprodukter.

   

  Kull, kritt og grafitt hører til de aller eldste kunstnermedier. Helt tilbake til huleboerne finner vi rester av disse mediene. I dag fremstilles disse mediene med moderne teknikk, men med utgangspunkt i de gamle gjennomprøvde grunnmaterialene. Cretacolor leverer en rekke fine kombinasjonssett som er satt sammen for ulike ønsker blant tegnere, illustratører, skoler osv. Vil du etterfylle settene finner du løse produkter i hyllene hos din forhandler

     Finn produkter