Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Nyheter fra Hahnemühle og Lana

  Nyheter fra Hahnemühle og Lana!

  INGRES PAPIR FOR PASTELL OG KRITT
  Ingres Mould-made pastellblokk fra Hahnemühle. Kommer i A4 og A3, med hvite ark eller ni ulike farger. Blokken inneholder 20 ark med avrevne kanter i 100 gram. Papiret er syrefritt og har en ru overflate. Ingres er spesielt godt egnet for blyant og pastell, pastellblyanter og kritt, kull og rødkritt. 

  Gå til produktene i nettbutikken

   

  MIXED MEDIA BLOKK FRA HAHNEMÜHLE 
  Mixed Media fra Hahnemühle er en universalblokk som egner seg for en rekke ulike teknikker i tre størrelser. Blokken inneholder 25 ark i 310 gram. Mixed Media egner seg for både akvarellmaling, gouache og akrylmaling, i tillegg til tørre teknikker.

  Gå til produktene i nettbutikken

  TEGNEPAPIR DESSIN FRA LANA
  Tegneblokk "Dessin 220" fra Lana. Dessin er et 220 grams syrefritt papir med medium struktur og grovere overflate enn våre andre tegnepapir. Dessin har en naturlig hvit farge. Dessin egner seg for alle type teknikker av tegning med tørre medier, samt lette strøk med maling. Blokken inneholder 30 ark. 
   

  LANAVANGUARD SPESIALPAPIR FOR BLEKK OG MARKER

  Lanavanguard fra Hahnemühle er et innovativt spesialpapir i 100% polypropylene. Lanavanguard er et hvitt, glatt og robust papir som ligner "yupo papir". Lanavanguard som kan brukes til en rekke spennende teknikker med blekk og marker, men det kan også brukes med gouache, akryl, olje, akvarell og pastell.

  Papiret har en veldig glatt overflate, syrefritt og er i 200 gram, og er rivesterkt. 

  "Livre de Dessin" skisse- og tegnebok
  LANA "Livre de Dessin" skisse- og tegnebok med spiral og mykt, brunt omslag. Den inneholder 50 ark i syrefritt papir på 150 gram.

  Papiret har en veldig glatt overflate, syrefritt og er i 200 gram, og er rivesterkt. 

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert