Velkommen til www.torso.no - nettbutikken med det du trenger innen kunst, design og tegning   Rask levering med Bring, hjemlevering og hent i butikk  Enkel betaling med kort, Vipps eller faktura  

 

Close
0 produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk
  RSS

  Nyheter

  Akkurat nå gir vi 20% rabatt på lysprodukter, utvalgte staffelier og en mengde flotte sett og produkter som egner seg som julegaver. På torso.no finner du mange julegaveforslag i ulike prisklasser - og til de ulike kreative sjelene. Kjøp julegavene allerede nå, så unngår du trengsel og kø i desember!
  Tilbud på QoR akvarellmaling -torsdag 21. mai 2020
  Vi går inn i sommeren med gode tilbud på QoR akvarellmaling.
  Kjære TORSO-kunde -torsdag 2. april 2020
  De siste ukene har vært spesielle på alle måter. Vi har vært heldige, og våre medarbeidere på hovedlager og nettbutikk har foreløpig sluppet unna sykdom. På grunn av stor pågang i nettbutikken ligger vi noen dager etter normal leveringstid. Vi beklager dette, men vi setter inn ekstra innsats de neste dagene, slik at de aller fleste vil få sine varer innen onsdag i påskeuken. Vi er glad for at så mange har lyst til å utforske sine kreative sider i den tiden vi er inne i, og takknemlig for at dere har tillit til oss som leverandør. God bedring til deg som er syk, og vær forsiktig sier vi til alle som har unngått sykdom hittil. Vi ønsker deg en riktig god påske. Med vennlig hilsen Alle oss hos TORSO kunstartikler og TORSO.no
  Kjære TORSO-følger! Vi får en del spørsmål om dagen vedr. butikkenes åpningstider og nettbutikkens leveringsevne. Inntil videre har alle medlemsbutikker normale åpningstider, og nettbutikken fungerer som normalt. Det er viktig å understreke at alle våre medlemsbutikker drives selvstendig og at det kan bli endringer lokalt. Følg med på butikkenes Facebook sider eller ring butikken om du er usikker på om din lokale butikk har åpent. På vårt hovedlager har vi foreløpig ingen i karantene, slik at leveringer skjer normalt via Bring/Posten eller med palletransport.
  Meld deg på vårt nyhetsbrev! -mandag 16. desember 2019
  Få informasjon om gode tilbud og kampanjer før alle andre. Vi sender også ut informasjon om spennende produktnyheter og informasjon om kurs og seminarer.