Close
0 produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
    Filters
    Preferanser
    Søk

    Modelleringsleire og utstyr fra Polyform

    Modelleringsleire for profesjonelle modellmakere og hobby. Polyform er en av verdens ledende produsenter av modelleringsleire og utstyr. Modelleringsmassen kommer i ulike varianter med forskjellige egenskaper og bruksområder. Leiren herdes i stekeovn ved 130 grader.

    Original Sculpey

    ORIGINAL SCULPEY er myk og lett å arbeide med. Godt egnet for barn og nybegynnere, samt skolebruk. Tørker ikke ut i romtemperatur. Får en matt finish etter baking.

    Premo

    PREMO er modelleringsleire i kunstnerkvalitet. For smykkekunstnere er PREMO ideell. Den blir hard som glass samtidig som den har en liten elastisitet som gjør den nærmest uknuselig. Fargene kan blandes. Får en blankere glatt flate etter baking. Finnes i 48 farger.

    Super Sculpey

    SUPER SCULPEY er modelleringsleire benyttet av kunstnere, dukkemakere og av film- og spillindustrien, når de lager prototyper. Figurene i Ringenes Herre filmene ble først modellert med SUPER SCULPEY.

    Living Doll

    Living Doll er en leire som egner seg spesielt godt til arbeid med dukker og små detaljer. Ved steking er det ingen forandring i leiren når det gjelder hevelse eller eventuelle sprekkdannelser. Finnes i 3 fargetoner, hvit, hud og bruntonet.