30% rabatt på akvarellmaling og medier. Les mer
Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Memory Point pensler beholder formen sin

  KUM Memory Point pensler

  Memory Point pensler er utviklet for å holde på væsken og beholde formen

  MEMORY POINT høyteknologiske fibre ble spesielt utviklet for KUM®. Disse spesielle fibrene, i kombinasjon med den spesielle teknikken som brukes i produksjonen, gir en pensel som overgår alle tidligere kjente syntetiske fibre på mange områder.

  Memory Point Brush har en perfekt formet penselspiss. Dette gjør det mulig å male selv de minste detaljer med hver penselstørrelse og å jobbe ekstremt presist. Penselen har en utmerket hukommelse og elastisitet. Dette gjør Memory Point Brush spesielt, holdbar for spissen går tilbake til sin opprinnelige form selv etter gjentatt bruk. Penselen egner seg også for arbeid i stor skala takket være dens utmerkede lagringskapasitet. Farge kan absorberes og frigjøres optimalt. Dermed kan jevne overflater og fargegradienter lages raskt og enkelt. I motsetning til mange konvensjonelle pensler er "minnepenselen" allsidig, og egner seg til mer enn ett medium. Den er godt egnet til flytende maling (våte teknikker) som: akvarell, gouache, plakatfarger, akryl, omvendt glassmaling, silkemaling, med mer.


  Gå til Memory Point pensler i nettbutikken

  Memory Point pensler holder på væsken

  Memory Point-penselen er også ideell for kalligrafi og "Hand lettering". Takket være den store absorpsjonskapasiteten blir hvert strøk lengre, og det er samtidig veldig enkelt å lage både tynne og brede strøk med den samme størrelsen på penselen. Denne egenskapen er verdsatt av de kunstnerne som holder på med kalligrafi og håndbokstavering.

  Penselen egner seg på en rekke malingsoverflater, som papir, lerreter, silke eller glass.

  Memory Point Brush har et kort håndtak, noe som gjør den godt egnet til å male ved bordet. Den glatte, runde overflaten gjør den behagelig å holde.

  KUM Memory Point pensel

  Pensler som beholder formen

  Memory Point beholder formen sin, selv etter lang tids bruk, fordi fibrene er ekstremt elastiske. På vanlige pensler begynner busten å spre seg og bøye seg med tiden. Det at fibrene er så elastiske lar også brukeren tegne tykkere og tynnere linjer med en og samme børstestørrelse avhengig av hvor mye trykk som påføres under bruk.

  I tillegg har spissen vært gjennom en spesiell varmebehandlingsprosess som gjør at den raskt går tilbake til sin opprinnelige form etter hvert strøk. Uansett om det skal males på store overflater eller de fineste detaljer… disse penslene gjør det mulig.

  Holder godt på væske

  Du trenger ikke å dyppe penselen så ofte fordi den absorberer og holder på malingen på en helt spesiell måte. Memory Point-pensler har fibre i 3 ulike størrelser. På grunn av disse tre størrelsene maksimeres overflaten malingen kan feste seg på. De tynnere fibrene fyller ut tomrommet mellom de tykkere fibrene så mye som mulig – som vist nedenfor. Som et resultat har penslene en forbedret "overflate" på busten som gir en absorpsjonskapasitet som er bedre enn de fleste pensler på markedet.

  Fibertykkelse i Memory Point pensler

  Bredt utvalg av former og størrelser

  • Rund form: Den fine penselspissen gjør det mulig å male de minste detaljene. Samtidig garanteres en meget god lagring av farge av det store antallet tettliggende fibre. Dermed kan større områder og fargegradienter lages raskt og enkelt. Ideell for modell- og detaljmaling.
  • Flat form: Den flate versjonen av penslene egner seg spesielt godt til å spre maling, lage jevne overflater og glaseringer. Formen er også perfekt for å male hjørner, eller fine linjer med penselkanten.
  • Skråform: Den skråstilte, koniske børstespissen egner seg spesielt godt til ulike typer strøk og bånd. Ideell for kalligrafi og lange slanke linjer.
  • Filbert: Den brede, avsmalnende formen kombinerer fordelene med den flate og den runde varianten. Dette gjør filbert-penlser spesielt allsidige. Formen tillater både jevn påføring og jevne fargeoverganger, samt å male linjer og fine detaljer. I tillegg er den ideell for maling av runde former, tre- og blomstereffekter.

  Ulike former - Memory Point pensler


  Gå til Memory Point pensler i nettbutikken