Torso.no - Din nettbutikk for kunstnermateriell & design- og tegneutstyr

Close
0 produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Fargeblyanter fra Cretacolor

  Fargeblyanter

  Våre fargeblyanter er produsert av Cretacolor som er en tradisjonsrik bedrift lokalisert i Østerrike. Deres produkter har en historie tilbake til 1790 da Joseph Hardmuth startet produksjon av blyanter i Wien. Blyanter, fargeblyanter og øvrige tegneprodukter produseres fortsatt i Østerrike, og de er anerkjent som en av verdens ledende produsenter. Vi er distributør av de fleste produktene fra Cretacolor.

   

  Karmina fargeblyanter

  Karmina er en lysekte fargeblyant i kunstnerkvalitet med treskaft. En tradisjonell høypigmentert blyant med god dekkevne som også egner seg for myke overganger, da den setter godt med farge på papiret. Finnes i 36 farger som selges løst og i ulike sett.

   

  Marino fargeblyanter

  Lysekte akvarellblyant i kunstnerkvalitet med treskaft. Høypigmenterte og vannløselige blyanter som egner seg til tørr og våt bruk. Gir gode akvarelleffekter når man væter tegningen på papiret med pensel, svamp eller klut. Finnes i 36 farger som selges løst og i ulike sett.

   

  Aqua Monolith - ren akvarellblyant med hel kjerne

  Aqua Monolith er fantastiske akvarellblyanter, stappfulle av pigment. Blyanten består av 100% kjerne, uten treverk med lakkert skaft. Blander meget godt med vann. Finnes i 72 farger som selges løst og i ulike sett.

   

  Cretacolor Artist Studio

  Artist Studio er fargeblyanter fra Cretacolor i student kvalitet. Meget god kvalitet til en god pris. Artist Studio finnes som tradisjonelle fargeblyanter og som akvarellblyanter. Finnes i sett på 12 og 24 stk i begge varianter.

   

  Biba og Bigba fargeblyanter for barn

  Biba er fargeblyanter for barn fra Cretacolor. Vannløselige og i god kvalitet. Finnes i sett på 12, 24 og 36 farger. Bigba er en serie fargeblyanter med ergonomisk solid skaft. Finnes i sett på 6 og 12 blyanter.