Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Fargeblyanter fra Cretacolor


  Fargeblyanter fra Cretacolor

  Våre fargeblyanter er produsert av Cretacolor som er en tradisjonsrik bedrift lokalisert i Østerrike. Deres produkter har en historie helt tilbake til 1790 da Joseph Hardmuth startet produksjon av blyanter i Wien. Blyanter, fargeblyanter og øvrige tegneprodukter produseres fortsatt i Østerrike, og de er anerkjent som en av verdens ledende produsenter. Vi er distributør av de fleste produktene fra Cretacolor.

  Nedenfor finner du de ulike fargeblyantene fra Cretacolor i studie- og kunstnerkvalitet - både tradisjonelle fargeblyanter og akvarellblyanter (vannløselige fargeblyanter). 

  Gå til fargeblyanter i nettbutikken

  Karmina fargeblyanter | Tradisjonell fargeblyant

  Karmina er en lysekte fargeblyant i kunstnerkvalitet med treskaft. En tradisjonell høypigmentert blyant med god dekkevne som også egner seg for myke overganger, da den setter godt med farge på papiret. Finnes i 36 farger som selges løst og i ulike sett.


  Marino fargeblyanter | Vannløselig akvarellblyant

  Lysekte akvarellblyant i kunstnerkvalitet med treskaft. Høypigmenterte og vannløselige blyanter som egner seg til tørr og våt bruk. Gir gode akvarelleffekter når man væter tegningen på papiret med pensel, svamp eller klut. Finnes i 36 farger som selges løst og i ulike sett.

  Megacolor fargeblyanter | Fargeblyant med ekstra tykk mine

  MegaColor fra Cretacolor er ekstra tykke fargeblyanter i kunstnerkvalitet. MegaColor er høyt pigmenterte, og har en ekstra tykk mine. Finnes i sett med 12, 24 og 36 farger.

  Aqua Monolith | Ren akvarellblyant med hel kjerne

  Aqua Monolith er fantastiske akvarellblyanter, stappfulle av pigment. Blyanten består av 100% kjerne, uten treverk med lakkert skaft. Blander meget godt med vann. Finnes i 72 farger som selges løst og i ulike sett.

  Cretacolor Artist Studio fargeblyanter | Perfekte for studenten

  Artist Studio er fargeblyanter fra Cretacolor i student kvalitet. Meget god kvalitet til en god pris. Artist Studio finnes som tradisjonelle fargeblyanter og som akvarellblyanter. Finnes i sett på 12 og 24 stk i begge varianter.

  Gå til fargeblyanter i nettbutikken

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert