Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Bøker og DVD

  Lærebøker for spesielle teknikker innen akrylmaling

  - Rethinking Acrylic er en bok som omhandler kreativ bruk av malemedier for akrylmaling. Skrevet av Patty Brady som er leder for kunstnerprogrammet hos Golden Acrylic Colors. Rikt illustrert tar boken for seg utvalgte kunstverk og deres oppbygging, samt hvilke materialer som er brukt og hvordan de teknisk er utført.

  - Acrylic Revolution er skrevet av Nancy Reiner som også har arbeidet for Golden. Boken er tematisk bygget opp som et læremiddel for å sprenge grensene innen bruk av akrylmaling, medier og maleunderlag. En spennende godt illustrert reise innen moderne kunst.

  - Acrylic Innovation er den tredje boken i dette som etterhvert har blitt en serie av kvalitetsbøker for alle som vil utforske de uendelige mulighetene som ligger i bruk av malemedier sammen med akrylmaling. Nancy Reiner har arbeidet med kunstnerprogrammet til Golden og produserer også læringsfilm i sine teknikker, denne boken kommer også med en DVD som en smakebit på dette. Hun tar for seg 29 ulike teknikker basert på like mange kunstverk av forskjellige kunstnere.

   

  DVD filmer fra Cretacolor

  Instruksjonsfilmer fra Cretacolor viser teknikker og tips for bruk av deres produkter.
  - Hvordan bruke Cretacolor Aquastick (Norsk tale)
  - Lær å bruke Cretacolors kull, kritt og grafitt (Norsk tale)
  - Akvarellprodukter fra Cretacolor

   

   

  Leonardo Collection

  Rikt illustrerte og flotte temabaserte hefter for ulike teknikker. 47 titler.

   

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert