Close
0 produkter - kr 0,00
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Sommertilbud

  I juli får du 20% rabatt på fargerike og praktiske sett i både tusj, fargeblyanter og akvarell.
  Tilbudet gjelder i våre butikker og i nettbutikken frem til 31. juli, og så langt lageret rekker. Utvalget kan variere fra butikk til butikk.  Sett med tusjer fra Staedtler -20%

  Sett med fargetusjer fra Staedtler: Triplus og Twin-Tip. Perfekt for fargelegging og tegning.

  Staedtler Triplus fineliner er tynne tegnetusjer / finelinere i topp kvalitet, med en superfin, metallkledd tupp. Staedtler Triplus fineliner har en ergonomisk, trekantet form for avslappet og enkel skriving, tegning og fargelegging. Linjebredden er ca. 0,3 mm og den inneholder et høyt pigmentert, vannbasert blekk. Tusjen er drysafe, noe som betyr at de kan stå uten lokk i flere dager uten å tørke inn.

  Twin-Tip tusj fra Staedtler har flotte, intense farger. Perfekt for skissing, tegning, illustrasjon, fargelegging og skrift. Med to tupper har du flere muligheter, fra tykke streker og store områder til fine detaljer. Twin-Tip Pen har en spiss på 0,5 mm og en fra 0,5 til 0,8 mm.

  Se settene her  Sett fra Derwent -20%

  Bullet Journal & Line Maker
  Bullet Journal - en notatbok, dagbok, oppgaveliste og skissebok alt-i-ett! Kommer med 4 Derwent Line Maker.

  Derwent sett Procolour Wallet
  Procolour Wallet er perfekt for den som er på farten! Derwent Procolour Wallet inneholder alt du trenger for å være kreativ utendørs, på reise og på farten.  Cretacolor MegaColor sett -20%

  MegaColor fra Cretacolor er ekstra tykke fargeblyanter i kunstnerkvalitet. MegaColor er høyt pigmenterte, og har en ekstra tykk mine.

  Frem til slutten av juli er det tilbud på sett med 12 blyanter og 24 blyanter  QoR akvarell sett -20%

  QoR er en annerledes type akvarellmaling. Malingen har høyere pigmentstyrke enn tradisjonell akvarellmaling, og gir klare, intense farger som holder seg like livlige når de tørker.

  Vi har seks sett med QoR akvarellmaling på tilbud. Du kan også lese mer om malingen her.

  Finn ditt QoR sett  Tips til tegne- og malepapir

  Nyttig om akvarellpapir

  Når du maler med akvarellfarger er papiret vel så viktig som farger og pensel. Papirets evne til å absorbere malingen er en vesentlig del av teknikken.
  Les om overflatestrukturer og ulike kvaliteter

  Papir til tusj og marker

  En markerblokk har glatt papir som er perfekt til bruk av markere/tusj fordi den er bleedproof. Det betyr at tusjen ikke blør ut i papirfibrene eller gjennom til neste ark, og du får rette, skarpe linjer. Papiret har også en overflate som ikke trekker mere tusj enn nødvendig, og som sliter minimalt på spissen.
  Finn en blokk